Yenidoğan Çetesi'nin elebaşı Fırat Sarı, bebeklerin ölüme gittiği hastanelerin sahiplerinin tüm olaylardan haberdar olduğunu itiraf etti.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yenidoğan Çetesi'nin elebaşı Fırat Sarı, bebeklerin ölüme gittiği hastanelerin sahiplerinin tüm olaylardan haberdar olduğunu itiraf etti.

bu sistemi ben keşfetmedim, bu sistem zaten vardı demiş. tabandan bir, iki kişiyi al, büyüklere dokunma olayı kapat. türkiye gerçeği.

Hepsinin Allah belasını versin ya. Bilenin susasın parmağı olanın. Nasıl bi çağa denk geldik nasıl bi ülke olduk çıktık ya ne vicdan kaldı ne merhamet sözde Müslüman ülkeyiz. Aklım almıyor düşününce ya

Haha. Bütün olayı ambulans şoförüne kilitlerler kapanır konu. Çünkü işin ucu çok acayip yerlere çıkıyor

hastanelerde sistem nasıl işliyor bilmem ama şöyle bi şey tahmin ediyorum, mesela ölüm durumlarında en yetkili kişi/kişiler bilgilendirilmiyor mu? yani bir gün sonu rapor sunumu yok mu?

Hiç bir şeyden habersiz yönetici acemi yöneticidir ve çalışanlar tarafından ciddiye alınmaz. Kısa sürede de dış kapıya yönlendirilir.

Haha. Bütün olayı ambulans şoförüne kilitlerler kapanır konu. Çünkü işin ucu çok acayip yerlere çıkıyor
Eski sağlık bakanının hastanesi mühürlendi. Düşünün yani, çeteleşme bakanlık seviyesinde yürütülmüş adamın dediğine göre. Uzarsa dediğin gibi bambaşka şeyler çıkacak. Kapatırlar muhtemelen konuyu.

Geri