Yeniden çalışmalara başladım :)

Konu sahibi son olarak 3944 gün önce görüldü
Emegine saglik canim, ugrastikca oluyor bende photofiltre kullaniyordum bi ara orda ilerlemek zor olur photoshopu denemelisin :)

ya kaç yıl oldu photoshopu çözemedim bakıyorm netten olmuyor :/

anladım zaten photoshop kullanmayan yoktur :)

Emege saygi diye bisey var duymadiniz mi ?
Hadi bu yaptigini siz yapin yapabilecekmisiniz?
Ben ogrenmek istedim basta ogreten olmadi sonra yardim ettiler bende video falan izledim.oyle yapabildim. İlk calismalarim siteye atilacak gibi degildi ben hevesliydim bu yuzden farkinda olmadan attim
O insanlarin hevesimi kirmamasiyla simdi yapabiliyorum.
Kimsenin kimsenjn emeginle dalga gecmeye hakki yok. Nokta!!!!

#Tatildeyimohgafamrahad

Emeğin ne olduğunu iyi bilirim. Elinize sağlık. Umarım daha iyilerini de yaparsınız.

Bana kimse öğretmedi kendi kendime yapmaya çalıştım eskiden benden hep istek isterlerdi begenirlerdi kötü olsa bile kırılmıyım diye beğenirlerdi. bende mutlu olurdum şimdi değişmiş herşey :S

İnsanlar acımazsızdır öğrenmelisin bunu

Bana kimse öğretmedi kendi kendime yapmaya çalıştım eskiden benden hep istek isterlerdi begenirlerdi kötü olsa bile kırılmıyım diye beğenirlerdi. bende mutlu olurdum şimdi değişmiş herşey :S
Sen iste ben uygun oldukca sana ogretirim soz. Cidden sinirim bozuldu.

#Tatildeyimohgafamrahad

Cesaretine hayranım :D
Bunda ilerlediğinde ilk avatar benim olsun Ankara kuşu (:

Küçük Emrah moduna sokmayın kızı eleştiri onu kamçılar dahada hırslanır göreyim seni kız :)

Sen iste ben uygun oldukca sana ogretirim soz. Cidden sinirim bozuldu.

#Tatildeyimohgafamrahad

tamam ben yapmaya çalıştığımda sana mesaj atarım müsait oldugun zaman öğretirsin teşekkürler sevindm :)

Küçük Emrah moduna sokmayın kızı eleştiri onu kamçılar dahada hırslanır göreyim seni kız :)

Haklısın eleştirmek güzeldir ama eleştirinin de dozunu kaçırmamak gerek.
Sırf bu eleştiriyi dalgaya çevirenler yüzünden 3d modellemeye yeni başlayan arkadaşlar ilk günden bıraktılar. İnsanları kırmadan yapılan eleştiler her zaman iyidir. :)

seve seve yaparım :)

Canım bak böyle ortamlarda paylaşım yapıyorsun ya her türlü eleştiriyi kaldırmalısın çünkü insanları birbirinden ayıran özellik budur. Yani düşünce farklılıkları ve farklı ifade biçimleri.
Kimi mizahi yaklaşıyor kimi daha duyarlı napıyoruz ?
Gülüyoruz ve devam ediyoruz tamam mı .

Ayrıca teşekkür ederim ne sıcaktı yahu /: Ankara

Canım bak böyle ortamlarda paylaşım yapıyorsun ya her türlü eleştiriyi kaldırmalısın çünkü insanları birbirinden ayıran özellik budur. Yani düşünce farklılıkları ve farklı ifade biçimleri.
Kimi mizahi yaklaşıyor kimi daha duyarlı napıyoruz ?
Gülüyoruz ve devam ediyoruz tamam mı .

Ayrıca teşekkür ederim ne sıcaktı yahu /: Ankara

kesinlikle :) angara işte :)

Geri