Emegine saglik canim, ugrastikca oluyor bende photofiltre kullaniyordum bi ara orda ilerlemek zor olur photoshopu denemelisin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burda cogumuz photoshopla ugrasiyoruz dilediginden yardim iste cevireceklerini sanmam :cici:ya kaç yıl oldu photoshopu çözemedim bakıyorm netten olmuyor :/
Burda cogumuz photoshopla ugrasiyoruz dilediginden yardim iste cevireceklerini sanmam :cici:
olur teşekkürler minnettarım![]()
Sen iste ben uygun oldukca sana ogretirim soz. Cidden sinirim bozuldu.Bana kimse öğretmedi kendi kendime yapmaya çalıştım eskiden benden hep istek isterlerdi begenirlerdi kötü olsa bile kırılmıyım diye beğenirlerdi. bende mutlu olurdum şimdi değişmiş herşey :S
Sen iste ben uygun oldukca sana ogretirim soz. Cidden sinirim bozuldu.
#Tatildeyimohgafamrahad
Cesaretine hayranım
Bunda ilerlediğinde ilk avatar benim olsun Ankara kuşu (:
İnsanlar acımazsızdır öğrenmelisin bunu
Küçük Emrah moduna sokmayın kızı eleştiri onu kamçılar dahada hırslanır göreyim seni kız![]()
seve seve yaparım![]()
Canım bak böyle ortamlarda paylaşım yapıyorsun ya her türlü eleştiriyi kaldırmalısın çünkü insanları birbirinden ayıran özellik budur. Yani düşünce farklılıkları ve farklı ifade biçimleri.
Kimi mizahi yaklaşıyor kimi daha duyarlı napıyoruz ?
Gülüyoruz ve devam ediyoruz tamam mı .
Ayrıca teşekkür ederim ne sıcaktı yahu /: Ankara