yeniden arama süresi 20 sn olmuş

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 saniye beklemeye gıcık kapıyordum bunun üzerine forumu bırakırım artık :honk:

Cep telefonundan girdiğim zaman hiç arama yapmadığım halde bile bana bu uyarıyı veriyor bilenler bilmeyenlere sebebini açıklasın lütfen

önceden kaçtı ki?

Cep telefonundan girdiğim zaman hiç arama yapmadığım halde bile bana bu uyarıyı veriyor bilenler bilmeyenlere sebebini açıklasın lütfen

Yeni mesajları tıklatıyorsan o da arama yerine geçtiği için öyle uyarı veriyor :honk:
Yanlışlıkla iki kere tıkladığımda hep 15-18 saniye fazladan bekliyorum. Ahirette iki elim yakalarında olacak :honk:

Yeni mesajları tıklatıyorsan o da arama yerine geçtiği için öyle uyarı veriyor :honk:
Yanlışlıkla iki kere tıkladığımda hep 15-18 saniye fazladan bekliyorum. Ahirette iki elim yakalarında olacak :honk:

Hahaha ben o sırada forumu kapatıyorum sıkılıyorum ben beklemek bana göre değil : p

az merak edin siz de : )

Fazla merakla ne alakası var ki forumu böyle kullanmaya alışmışım şahsen, telefondan girdiğinde ister istemez yanlışlıkla elin kayıyor ve bekliyorsun başka bi durum yok yani :honk:

Hahaha ben o sırada forumu kapatıyorum sıkılıyorum ben beklemek bana göre değil : p

Aynen bana göre de değil hevesim kaçıyor :p profayla mesaj yazma şeysine 25 saniye iyi tamam dedik de bu olmamış Emre yapamamışsın :T:

Fazla merakla ne alakası var ki forumu böyle kullanmaya alışmışım şahsen, telefondan girdiğinde ister istemez yanlışlıkla elin kayıyor ve bekliyorsun başka bi durum yok yani :honk:
nerdesin sen iyice boşladın beni ,
hani aşkımız ölümsüz olacaktı
üstüme kaç gonca kokladın görmedim sanma :hih:

nerdesin sen iyice boşladın beni ,
hani aşkımız ölümsüz olacaktı
üstüme kaç gonca kokladın görmedim sanma :hih:

Ben seni boşlamadım. Yaptıklarınla sen beni buna zorladın :hih:
Beni değersizleştirdin önemsemedin ötekileştirdin peşinde koşturdun ama bana bir gülüvermedin :dyg:
Ben de gittim :agla:

Kero ,Azze nin dedikleri doğru mu? ?:T:
Bu kaçıncı ya hep affettim :T:

Kero ,Azze nin dedikleri doğru mu? ?:T:
Bu kaçıncı ya hep affettim :T:

Yalan mariam, yani Kısmen :dyg:
Ilk üye olduğunda dikkatimi asılarak ve süründürerek çekmişti ama pas vermedi o pas vermeyince ben de topu kestim :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri