çıkmaz sorular
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
sayaç taktırın bence
seslisinden
p
seslisinden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cep telefonundan girdiğim zaman hiç arama yapmadığım halde bile bana bu uyarıyı veriyor bilenler bilmeyenlere sebebini açıklasın lütfen
Yeni mesajları tıklatıyorsan o da arama yerine geçtiği için öyle uyarı veriyor :honk:
Yanlışlıkla iki kere tıkladığımda hep 15-18 saniye fazladan bekliyorum. Ahirette iki elim yakalarında olacak :honk:
az merak edin siz de : )
Hahaha ben o sırada forumu kapatıyorum sıkılıyorum ben beklemek bana göre değil : p
nerdesin sen iyice boşladın beni ,Fazla merakla ne alakası var ki forumu böyle kullanmaya alışmışım şahsen, telefondan girdiğinde ister istemez yanlışlıkla elin kayıyor ve bekliyorsun başka bi durum yok yani :honk:
Aynen bana göre de değil hevesim kaçıyor :p profayla mesaj yazma şeysine 25 saniye iyi tamam dedik de bu olmamış Emre yapamamışsın :T:
nerdesin sen iyice boşladın beni ,
hani aşkımız ölümsüz olacaktı
üstüme kaç gonca kokladın görmedim sanma :hih:
Hele mesaj atma süresini hiç söylemiyorum bile resmen bezdirme politikası :T:
Kero ,Azze nin dedikleri doğru mu? ?:T:
Bu kaçıncı ya hep affettim :T:
Aslında bunlar evrenin subliminali, uğraşma forumla falan git işine Gücüne bak evlen diyo :dyg: ama yine de sen bilirsin :torpu:
Ben evlenmeyi düşünmüyorum :T:
Yalan mariam, yani Kısmen :dyg:
Ilk üye olduğunda dikkatimi asılarak ve süründürerek çekmişti ama pas vermedi o pas vermeyince ben de topu kestim :honk:
Ben düşünüyorum, bu da senin sorunun :T: