Yeni Yüzyılın konjektür planları.

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
An itibarıyla İsrail yok olmaya, Amerika daha çok silah satmaya ama içeride sarsılmaya, Türkiye ağırlığını çoğaltmaya başladı.

Şimdi anlaşılmaya başladı mı? Bazı ukala beyinlerin, neden iç cepheyi güçlendirme çabalarımızın eleştirmesinin başkalarına hizmet ediyor dememizin nedeni?

Zerre miktar beyni olan, Her yanında savaş ve ölüm olan bir ülkede yarın ne yesek, Bugün ne içsek, Kim kiminle şinanay yapmış, amanın kimin çorabı kaçmış, ben çaldım ama sor bakalım niye diye sorduğu bir ülkede yaşıyor olmalarının lüksünü anlaması gerekiyor.

Birde;

Fitne fesatla ayırmaya çalıştıkları insanların onlara İnat birbirine daha sıkı sarılmalarının ve daha güzel işlere imza atmasının nelere vesile olacağını hayal etmesi gerekiyor. Yaşanılan her kriz içinde bir fırsat Barındırır. Dünya bir krizde ekonomik ve güvenlik krizinde. Peki bunun yaratacağı fırsatlar ne olabilir? Biz ne gibi adımlar atmışız bugüne kadar bir tarttınız mı hiç? Hahaha evet yol yapıyorum sizin Devleti övmeniz için yollar yapıyorum.

Ama sor bakalım niye🤣🤣

Gözlerim yaşardı gurur duymaktan. Ìç cepheyi "kurucu öndere" özgürlük planları yaparak ve muhalefeti yalan ve iftiralarla mahkemelerde, hapislerde,.. .... süründürerek sağlamlaştırıyoruz. Ve böylece "Türkiye bölgedeki ağırlığını çoğaltmaya" bașlıyor bsjfjgj

Gözlerim yaşardı gurur duymaktan. Ìç cepheyi "kurucu öndere" özgürlük planları yaparak ve muhalefeti yalan ve iftiralarla mahkemelerde, hapislerde,.. .... süründürerek sağlamlaştırıyoruz. Ve böylece "Türkiye bölgedeki ağırlığını çoğaltmaya" bașlıyor bsjfjgj
Şaşırdım mı? Tabiki hayır. Demek ki doğru sormuşum. 🤣

Uzun bir mahalle düşün 85 metre. Ortadan geçen bir yol ve Sağlı sollu bir sürü apartman. Ve ilçede kuduz salgını var. Mahallenin muhtarı mahalleyi korumak zorunda. En akılcı yöntem giriş ve çıkışları kapatmak olur değil mi?

Muhtar doğal olarak mahalleye ait olan çöp konteynırlarını ve Çöp kutularını Mahalle girişlerinde sıralamış. Konteynırlar Hadi bir nebze ama, kenarda açık olan yerlere de çöp bidonlarını sıkıştırıyor. Yeterli mi, Hayır.

Çünkü yol üzerine konulan engeller yola sıfır olan bahçelerden geçmeyi engellemez. Yani hala açıklık var. O halde ne yapmak gerekiyor bahçenin ait olduğu apartmanlara apartman sakinlerinin önlem alması istenir değil mi? Bu apartman sahiplerinin birçoğu Tehlikenin farkında ve işe yarayacak ne varsa barikata destek amaçlı taşıyor.

Muhtar bakıyor ki bu sakinlerin birkaç tanesi konulan eşyaların arasında boşluklar bırakıyor. Muhtar hassasiyetle uyarıyor, Ama bu şahıslar apartmanın sakinleri ya yapılan uyarıyı dikkate almıyor.

Muhtar acilen tüm apartman sakinlerini bir araya topluyor ve neden dikkatli olmaları gerektiğini çok detaylı bir şekilde anlatıyor. Çünkü bu apartmandakiler bu mahallenin tüm insanlarıyla Ahbap, eş-dost, Yaren. Çocukları Aynı mahallede oynayıp birbirine arkadaşlık yapıyor, birçoğu Sabahları aynı otobüste işe gidiyor, yine eşlerinin birçoğu birbirine misafirliğe gidiyor.

Bu sebeple arada bırakılacak boşluklardan kuduz köpeklerin içeri girebileceğini çocuklarını eşlerini kendilerini hasta edip ölümlerine sebep olabileceklerini anlatıyor. Bu izahattan sonra aklı başında olan herkes tahkimattaki boşlukları sıkı sıkı kapattığı zaman tehlike ortadan kalkacak değil mi?

Şimdi muhtarı beğen veya beğenme. Ama Allah için bir kere de yapılanı takdir et!

İran'ın bir numarasını evinde öldürdü adamlar bir saatte. İsrail nasıl yok olmuş oluyo. İlla takdir bekliyorsan, Türkiye bu operasyona doğrudan destek vermeyerek iranin hedefi olmaktan korundu. Evet bu olumlu bir diplomatik hareket

An itibarıyla İsrail yok olmaya, Amerika daha çok silah satmaya ama içeride sarsılmaya, Türkiye ağırlığını çoğaltmaya başladı.
Ya Kamil sen ne diyorsan genelinde hep tersi doğru oluyor.
Bak mesela İran'ın son 3 yıldaki yaptıklarını irdeleyelim;

1. Başarıları
Mollalar sayesinde terör örgütleri Hizbullah ve Hamas neredeyse yok edldiler
Gene mollalar sayesinde Suriye'deki Esad dikdatörlüğü son buldu
Ve en önemliside büyük ihtimal şimdi kendi sonlarını getirdiler

2. Kötülükleri
Sayelerinde İsrail güçlendi, bölgenin süper gücü haline geldi
Ve gene sayelerinde en kötü olanını yaşadık, Gazze yerle bir edildi, yüzbinlerce insan öldürüldü, Filistin halkının çileleri daha da büyüdü.

Türkiye hiç bir konuda kazanım sağlayamadı, ağırlığını koyuyor demek en masum açıklamayla saflıktan öteye gitmez. Dostum Tramp'in izin verdiği çerçevede hareket edebiliyor

Kamil hayal dünyasında yaşıyorsun, kendin pişir kendin ye misalisin

Ya Kamil sen ne diyorsan genelinde hep tersi doğru oluyor.
Bak mesela İran'ın son 3 yıldaki yaptıklarını irdeleyelim;

1. Başarıları
Mollalar sayesinde terör örgütleri Hizbullah ve Hamas neredeyse yok edldiler
Gene mollalar sayesinde Suriye'deki Esad dikdatörlüğü son buldu
Ve en önemliside büyük ihtimal şimdi kendi sonlarını getirdiler

2. Kötülükleri
Sayelerinde İsrail güçlendi, bölgenin süper gücü haline geldi
Ve gene sayelerinde en kötü olanını yaşadık, Gazze yerle bir edildi, yüzbinlerce insan öldürüldü, Filistin halkının çileleri daha da büyüdü.

Türkiye hiç bir konuda kazanım sağlayamadı, ağırlığını koyuyor demek en masum açıklamayla saflıktan öteye gitmez. Dostum Tramp'in izin verdiği çerçevede hareket edebiliyor

Kamil hayal dünyasında yaşıyorsun, kendin pişir kendin ye misalisin
Oh Şimdi rahatladım sen de eğer yazdığımı anladıysan özellikle böyle anladıysan, Kesinlikle doğru yoldayım.🤣

Sen hep doğru yoldasın sadece bu konuda değil.
Bana böyle yollardan yürüme. Senin geldiğin yoldan asla gitmem🤣🤣 her defasında Eğer bu Muhterem insan bana böyle diyorsa var bir hinlik diyorum. Olmasa bile içime mutlaka kuşku düşünüyorsun bu da daha sağlam adım atmamı sağlıyor Sağ ol.

Bana böyle yollardan yürüme. Senin geldiğin yoldan asla gitmem🤣🤣 her defasında Eğer bu Muhterem insan bana böyle diyorsa var bir hinlik diyorum. Olmasa bile içime mutlaka kuşku düşünüyorsun bu da daha sağlam adım atmamı sağlıyor Sağ ol.
Ne güzel işte, böylece sana çok yardımım dokunuyor minnettar olman gerek bana.

Güne açan çiçekler gibiyiiiz ( hepsi şarkısı ) Çalışkan probiyotikliii activiaaaaaaaa

Ya niye çok karışık bir durum var gibi kavga ediyonuz.

Amerikanin para ile dize getirme (kapitalizm) metoduna artık isyan etti Rus Çin ittifakı.

Ne dedik biz. Kapitalizm kötüdür ama savaşları önler. Kapitalizm sekteye uğrarsa silah konuşur.

Al bak konuşuyor.

Anlamadığız ne tam olarak

Geri