Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buradan çevrilmez ama değişim başlamış, hayırlı olsun öbjbösösjbjbjbjjbteessüf ederim benimki eleştiri değildi....................
siz admin olmayın ben sizin yerinize kendimi heder ederim demekti..........................
Yeni yetkinle beni özel üye de yapabilirsin...Yeni yetkimle birilerini banlamak istiyorum. Kaşıntı yaptı :d
tenqüburadan çevrilmez ama değişim başlamış, hayırlı olsun öbjbösösjbjbjbjjb
En azindan bir bak buton calisiyormu kardesim asfkjtenqü
ban olaylarına karışmıyorum :d
adfşihkadişkfhEn azindan bir bak buton calisiyormu kardesim asfkj
Hedeflerin arasında, Fenerbahçelilere Galatasaray rankı ve Icardi fotoğrafı eklemek de yoktur umarım.Yeni yetkimle birilerini banlamak istiyorum. Kaşıntı yaptı :d
Yaşlandım ben artık ösöslsYa @Özlem başa ya kuzgun leşe :d
Şuanki mevcut yönetim her ne kadar eksikleri olsada bazı şeylerde begenıyorum.
Ama şu var ki yeni yüzler heyecan katar foruma benim kanaatim @angie yöneticilik anlamında burdaki çoğu kişilerden daha deneyimli bununla beraber Şurdaki linkteki konuda bana laf soksada @No Pasaran ında yönetimde olmasını isterim . Emektar da oy vermedik ama yöneticiliğini beğenırım mazlum laf sokmaya gerek yoktu
Bu kişiler dısında bence foruma daha çok katkı sağlayacak olan ama her ne kadar TÜRKİYE nın en büyük forumu'nda teklif alsada kabul etmeyen @Run da yonetımde görmek istedıklerimden ama en önemli şey şuan için forumda bir tane deneyimli teknik admin olması ve bu kişide forumu vbluettın yazılımından şuan mevcut xenfero yazılıma tasıyan arkadaşın yönetimde olmasını ısterım
Ay yok ben uğraşamam. Şu anki yönetim gayet iyi kfkfmg