Demek küfür. 3 gün banın hayırlı olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Demek küfür. 3 gün banın hayırlı olsun.
Aşk olsun daha sabah övdüm seniDemek küfür. 3 gün banın hayırlı olsun.
Yeni yetkimle birilerini banlamak istiyorum. Kaşıntı yaptı :dAşk olsun daha sabah övdüm seni![]()
Scope gördükten sonra beni banlayabilirsin harun abi. 3 gün ama...Yeni yetkimle birilerini banlamak istiyorum. Kaşıntı yaptı :d
e sormamışlar daha ben sorayım...yönetici olunca sorumluluk yükleniyo kendi tarzınız o sorumluluğun altında eziliyo
siz siz olmuyosunuz artık
bışuna baş ağrısı
yönetici olmayın
Level atlamışsın yeni rengin hayırlı olsun. Adım adım yaklaşıyorsun bak kırmızıya doğruBen vazgeçtim arkadaşlar...
Alanlara hayırlı olsun..
O kadar mesaj bu renk içindi zaten.Level atlamışsın yeni rengin hayırlı olsun. Adım adım yaklaşıyorsun bak kırmızıya doğru
e sen mesaj sayını da tamamladın. gitmiyor muydun???Ben vazgeçtim arkadaşlar...
Alanlara hayırlı olsun..
Scope gördükten sonra beni banlayabilirsin harun abi. 3 gün ama...
e sormamışlar daha ben sorayım...
sen niye oldun?
Kaşınıyorsun desem kaç gün ban yerpm peki ? kjkhkhkhYeni yetkimle birilerini banlamak istiyorum. Kaşıntı yaptı :d
adam haklı. bu zamana kadar muhafazakar cenahtan kimseye yetki verilmedi, hep dışlandılar fişlendiler burada. demokratik ortamda eşit temsiliyet talebimizdir...Bir tane de bizim mahalleden olsun hep karşı mahalle
olmaz, kumar oynuyorsun.Sade..
teessüf ederim benimki eleştiri değildi....................eleştirdiği her şeyin başında buluyor insan kendini....