Yeni Yönetimde Kimleri Görmek İsterdiniz

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
@GüLARZU emeklerine yazık oldu. Silinmesi büyük haksızlık...
Emeğine sağlık tatlım , kusura bakma ben soktum seni bu işin içine tekrardan:*

Sen niye kendini katmıyorsun? Yıllardır en çok emek verenlerden birisin. Tarafsızlık çok zor ama buna en çok yaklaşan yetkililerden biriydin. Bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum çünkü limoni olduğumuz dönem dahi benimle ilgili hiçbir şeyde yöneticilikteki duruşunu bozmadın. İyi oldu ama. Ben memnunum senin adına. Sadece yine hiç dahil olmadığın ve ilgin olmayan bir konuda suçlandın. Burası böyle bir yer.
Vaktinden verdin, eline emeğine sağlık. Hakkını helal et. Gülarzucum sen de tabii. Ben sadece yosun’un tevazusuna kızıyorum.

Sanal ortam bile olsa heba ettiğim çok zamanım oldu. Şimdi ki aklım olsaydı ne teknikerlik yapardım ne de yöneticilik. O zamanlar kanımız kaynıyordu vBulletini çok seviyordum. Ara ara o işlere girdiğim günlere lanet etmişliğim var. En iyisi hiçbir bilgiye sahip olmayıp, normal üye takılmakmış geçte olsa bunu görmüş oldum.

Beni sayma kadro çok iyi..
Tabii bir de @Muphem gerçeği var.. onun kadar iyi konuları aktif eden çok az kişi gördüm.
Bir forum gurmesi, forumum olsa emanet edeceğim kişi :)
Bebegimsu beni bu işlere bulaşmak istemiyorum. Ben köşemde gayet mutlu mesut huzurluyum. :*

O zaman Soyle duzenleyelım cafer
Tasarım: @R-K
Teknik Admin : @Ocean & @Aytac
Süpervisör : @No Pasaran ( Buraya @Run da olur ama o nice buyuk yerlerdekı teklıflerı kabul etmedı )
Board Admin : @Lawyer @angie @GüLARZU @SOULKER
Admin : @Süreyya / @Aze @Myself @Larien
Co Admin : @Mihri @DUHAN ( Banı kaldırıldı sans verilmeli. )
@Muphem

Süper Mod : @Tomris @Gül 34

@No Pasaran

Kaldir Kolları Kaldır.

Endercim beni hangi konuma layık gördün......

Sanal ortam bile olsa heba ettiğim çok zamanım oldu. Şimdi ki aklım olsaydı ne teknikerlik yapardım ne de yöneticilik. O zamanlar kanımız kaynıyordu vBulletini çok seviyordum. Ara ara o işlere girdiğim günlere lanet etmişliğim var. En iyisi hiçbir bilgiye sahip olmayıp, normal üye takılmakmış geçte olsa bunu görmüş oldum.
Ac bi forum kanka:D hahaha

Sadece ve sadece @HosgeldinHarunAbi nin emeklerine hayıflanıyorum evet belki çok kısa bir süre yönetimde bulundu bir kaç kişiye nazaran ama son dönemlerde forumu ayakta tutan üyeler ve yöntem arasındaki dengeyi koruyan tek yoneticiydi
Canla başla hepimizin her sorununa gönülden emek verip orta yolu bulmaya çalıştı ve başardı da
Emeğine sağlık Harunagam

O zaman Soyle duzenleyelım cafer
Tasarım: @R-K
Teknik Admin : @Ocean & @Aytac
Süpervisör : @No Pasaran ( Buraya @Run da olur ama o nice buyuk yerlerdekı teklıflerı kabul etmedı )
Board Admin : @Lawyer @angie @GüLARZU @SOULKER
Admin : @Süreyya / @Aze @Myself @Larien
Co Admin : @Mihri @DUHAN ( Banı kaldırıldı sans verilmeli. )
@Muphem

Süper Mod : @Tomris @Gül 34

@No Pasaran

Kaldir Kolları Kaldır.

Yıkmak istediğimiz anlayışın kabinesine yazıyorsun Ender'cim bizi. Boş işler bunlar.

Yeni yönetimi canı gönülden tebrik ediyorum. Mualiflerden eleştirel sesler duysak da, yeni yönetim çalışıyor arkadaş. 👏

Sanki hha yakin zamanda tekrar olacak gibi hissediyorum emaneten alinmis gibi yetkisi bilemedim :d

Geri