-
-
-
-
-
yağmurlu bir akşamda arka teras girip muhasebenin camına çarparak fark edildi. fazlaca korkmuş olacak ki ilk yaklaştığımızda kaçtı ama hemen geri döndü. 2. hamlede yine kaçtı. sonra telden dişi muhabbet kuşu sesi açınca tıpış tıpış geldi. yorgun düşünce hemen yakaladık. yaklaşık 10 gündür bizde. şirkette işi gücü bıraktım. kendimi rehabilitasyona adadım. aşağı yukarı başarılı oldum gibi. şu anda yakınıma geliyor. uyku modundayken kendisine dokunmama izin veriyor. ama ele kesinlikle gelmiyor. ayrıca üzerimize de konmuyor. aslında istiyor ama henüz tam olarak güven duymuyor.
her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. mesela dün kalemliğin arkasında duruyordu. bugün ön tarafta

bu foto'yu da az önce simidimi paylaşırken çektim. bu arada artık kendisine seslendiğimde tepki veriyor. karşılıklı bi hoşlantı söz konusu. söyledim ona dostum ikimizden biri kız olmalıydı. bu şekilde seninle olamam dedim.

her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. mesela dün kalemliğin arkasında duruyordu. bugün ön tarafta

bu foto'yu da az önce simidimi paylaşırken çektim. bu arada artık kendisine seslendiğimde tepki veriyor. karşılıklı bi hoşlantı söz konusu. söyledim ona dostum ikimizden biri kız olmalıydı. bu şekilde seninle olamam dedim.