kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Dinlemesini bilirim,
Susmasını da.
Sen?
Susmasını da.
Sen?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artos, portos, aramis, dartanyal seni kutsasın minik çekirgemübarek noel-i şerifinizi en içten dileklerimle kutlar, cümle aleme hayırlara vesile olmasını yüce isadan niyaz ederim.
Ya birşey soracağım. Fon resminde ki yıldız neden?“Kabirleri Ziyaret Ediniz Çünkü Onlar Ölümü Hatırlatırlar”
- Hz muhammed
Fon resmi ne abi? Su an sarhosum ayristiramitorum. Avatarmi?Ya birşey soracağım. Fon resminde ki yıldız neden?
Abi sevdigim bir albumun kapagi. Ademe elma yediren yilanin tanri oldigunu temsil ediyor.İsmin sol yanında görünen. Profil resmi yani
Bence değiştir. Tabi bu benim fikrim masonik yıldız, İtrail sembolü gibi duruyor.Abi sevdigim bir albumun kapagi. Ademe elma yediren yilanin tanri oldigunu temsil ediyor.
Ayrıca Medusa resmi o anlamı anlatır, ama bazıları zeka sahipleri seni kadın da sanabilir. Bence başka bir resim seç.Bence değiştir. Tabi bu benim fikrim masonik yıldız, İtrail sembolü gibi duruyor.
HayirBence değiştir. Tabi bu benim fikrim masonik yıldız, İtrail sembolü gibi duruyor.
Ayrıca Medusa resmi o anlamı anlatır, ama bazıları zeka sahipleri seni kadın da sanabilir. Bence başka bir resim seç.
Sen bilirsin diyince sorun çıkmazmış.
Peki en altta kalan pusula simgesi icin niye bir fikrin yok .dSen bilirsin diyince sorun çıkmazmış.
Elma da kızıl elma di mi?Peki en altta kalan pusula simgesi icin niye bir fikrin yok .d
Hadi yildiz itrail
Yilan medusa falan
Peki pusula simgesi?
Akp yuzunden itibarsizlasan bir kavram oldugundan mutevellit hayir demeyi seciyorum.Elma da kızıl elma di mi?