Yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle geçer

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
var mı plan , program

nasıl bir girişle helloooo diyeceksiniz .p

Kuşi mi seyrediyorsun nef:)

Ne plan, programı?
Hayatta kaldığımıza şükrediyoruz:)

Belki biraz, kabak çekirdeği,
Tombala oynamak, dansöz seyretmek bana göre değil:)

Kuşi mi seyrediyorsun nef:)

Ne plan, programı?
Hayatta kaldığımıza şükrediyoruz:)

Belki biraz, kabak çekirdeği,
Tombala oynamak, dansöz seyretmek bana göre değil:)

hayat eve sığar diyorlar ya , yılbaşı gecesini de sığdırıveririz nolcak ki hesabı (:

O saatte ekmek almaya bile çıkamıyoruz nasıl girsem bilemedim.

@Larien @Melodram @Favela yılbaşı gecesi burada olun. Tüm senem lari kadar tatlı, melonun sesi kadar şuh, favenin mizahı kadar komikli senem olsun.
Favo mizahından emin miyiz arkadaşlar... başta komik geliyor da... 10 seneden sonra.... tamam tamam o da olsun.

Bu arada ben üniversite senesi ders çalışarak gireyim diye heveslenmiştim zamanında. Mezuna kaldım... Çalışma sürem uzadı demek ki... İnanmayın buna. Üniversite kapısından girerken güvenliğin çevirmesi lazımmış meğer.

Keske @Melodram eskisi gibi bir radyo yayini yapsa ve uyeleri tek tek konuk alsa. Mucbir sebebler IF.

Çalışıyor olacağım @Nef' :emoji_sleepy: yeni yılda da çalışacağım demek olsun ama bu, işim gücüm yerinde olsun çok amin.

tam yılbaşı gecesi 23.50'de burada olun...... Juju ile beraber büyük bir kaos açıklıyoruz.... BÜYÜK DEDİKODU.....

İnsanın içinden nasıl geliyorsa öyle geçirmeli bence..
Ben dostlarımla olmayı , yanımda sevdiklerimin olmasını masa başında uzun sohbetli, keyifli yemekler yemeyi , gülmeyi eğlenmeyi seviyorum.

Geri