Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk günden dün akşam sürpriz bir gelişme oldu ve çok mutlu oldum. Herkesin hayatında güzelliklerin bolca arttığı bir yıl olsun!2025 yılında da hayatımdaki güzel gelişmelerin artarak devamını diliyorum.
Bir ara buralardaydı ancak sağlık sorunu yaşadı galiba, emin de değilim. Dilerim geri gelir.Çaput ağacı başlığı açacaktım da, varmış zaten. Lefty sağ olsun.
Pisicat geri dönsün. Miyyau.
Her sene yenisini açmak yerine başlığı düzenledim.2026’sı gelsin :p
"Geleneksel Dilek Kutusu" şeklinde aralık sonuna doğru yönetim tarafından açılan bir başlık var ancak bu başlığı genel dilekler için açmıştım.aslında bu konunun mantığı bu değildi
yeni yıl dilek ağacı için üyeler bu konuyla ilgilenen yöneticiye dm yoluyla kime ne mesaj göndereceğini yazıyor , yönetici de mesajı gönderenin ismini vermeden o kişiyi etiketleyerek mesajı bu konuya yazıyordu ve sadece yöneticinin konuya mesaj yazma hakkı vardı, daha sürpriz oluyordu, acaba kim bana bunu gönderdi falan diye .p
eski forumsalda muratla ben yapmıştım hatta ilk bu konuyu (:
canım inşallah güzel kalbince olsun, çok güzel, aşk dolu, paralı, huzurlu, sağlık ve neşe dolu bir yıl olsun 2026 senin için. Çok güzel şeyler hak ediyorsun.