Yeni Yıl Dilek Ağacı

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
gidecem buralardan
yeter da
güzel şeyler tabiki

hala dileyebiliyor muyuz ya.........

Ekli dosyalar

• IMG_2488.jpeg
    IMG_2488.jpeg
    40.8 KB · Görüntüleme: 1
Çaput ağacı başlığı açacaktım da, varmış zaten. Lefty sağ olsun.

Pisicat geri dönsün. Miyyau.

Çaput ağacı başlığı açacaktım da, varmış zaten. Lefty sağ olsun.

Pisicat geri dönsün. Miyyau.
Bir ara buralardaydı ancak sağlık sorunu yaşadı galiba, emin de değilim. Dilerim geri gelir.

gittim oralardan
sıra sende

aslında bu konunun mantığı bu değildi
yeni yıl dilek ağacı için üyeler bu konuyla ilgilenen yöneticiye dm yoluyla kime ne mesaj göndereceğini yazıyor , yönetici de mesajı gönderenin ismini vermeden o kişiyi etiketleyerek mesajı bu konuya yazıyordu ve sadece yöneticinin konuya mesaj yazma hakkı vardı, daha sürpriz oluyordu, acaba kim bana bunu gönderdi falan diye .p
eski forumsalda muratla ben yapmıştım hatta ilk bu konuyu (:

aslında bu konunun mantığı bu değildi
yeni yıl dilek ağacı için üyeler bu konuyla ilgilenen yöneticiye dm yoluyla kime ne mesaj göndereceğini yazıyor , yönetici de mesajı gönderenin ismini vermeden o kişiyi etiketleyerek mesajı bu konuya yazıyordu ve sadece yöneticinin konuya mesaj yazma hakkı vardı, daha sürpriz oluyordu, acaba kim bana bunu gönderdi falan diye .p
eski forumsalda muratla ben yapmıştım hatta ilk bu konuyu (:
"Geleneksel Dilek Kutusu" şeklinde aralık sonuna doğru yönetim tarafından açılan bir başlık var ancak bu başlığı genel dilekler için açmıştım.

2025 yılında beklediğimden fazla mutluluk yaşadım. Çok güzel günlerim oldu. Daha yılın bitmesine biraz var ve inşallah kapanış da aynı güzellikle olur. 2026 yılında da yine Allah’a emanetim. Sağlık, huzur, mutluluk, bol neşe, bol kahkahalı, paralı pullu güzel bir yıl diliyorum. Dünya acıları namına yazacak çok şeyim ve duam var ama buraya yazmak istemiyorum.
Herkesin gönlünce olsun, kalbinin güzelliğince olsun.

2025’in bir an önce bitip 2026’nın olumlu olarak her manada şov yapmasını diliyorum aşk hariç.

bilet alcam bilet
neden çıkmasın

Geri