yeni üyeye hava atan admin modeli

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Mevkisi gereği yeni üyel olmuş kişi hor görülürz ve kimi forum terimleri ile kişi ezilmeye çalışılır.

*Ben senden daha iyiyim oğlum , diyen admin modelidir.

*Neyseki bizim adminlerimiz melek :cici:

Bizim adminlerimizde asla olmuyucak durumdur,
Özenle ve titizlikle seçilen kaliteli kişilerin bulunduğu forumlarda bu tür aktiviteler olmaz.
Ama tabi azıcık'da kasılma söz konusu olunabilir, Emek vermiş biryerlere gelmiş.

Havalı admin kitlesi olarak adlandırabiliriz çogu forumda karşılaşılmış durumdur. Bu forumda böyle birini daha önce görmedim İnşallah görmemde :)

Benim yetkim büyük ben adminim diye kendini gosteren kişi.

bu forumda denk gelmedim ama başka forumlarda çok denk geldim ALLAH akıl fikir versin öylelerine sanal işler bunlar...

Benim hep yaptığım şey
Desemde inanmayın :D

Bende bu forumda hiç öyle adminlere rastlamadım (:

Egosunu tatmin etmek için, sanal platformdaki statüsünü kullanarak halk durumunda olan kişilere gövde gösterisi yapma durumu.

Reel'de pekte adam yerine koyulmayan klavyeden klavyeye insanlık gösterisi yapan kişiliktir...
Sözüm meclisten dışarı :p

Açık densizleri sevmişimdir her zaman.Ne kadar aptalca da olsa açık açık yapıyorlar densizliklerini.

Bir de gizlileri var ki,öte dursun.

Bu forumda karşılaşamayacağınız bir durumdur.En azından bu adminlerle :D
Yapan kişiler genellikle kendisini lord voldemort gibi yüce hisseder :D Çok karşılaştım :D

Bu forumda karşılaşamayacağınız bir durumdur.En azından bu adminlerle :D
Yapan kişiler genellikle kendisini lord voldemort gibi yüce hisseder :D Çok karşılaştım :D

Yorumların %99'u yalan, değişik.

Görev alan herkes gönüllü nefer.Üstünlük taslamaya hakkı yok

Adminler üyelerden daha alçak gönüllü. Üyeler kastırıyor bence abıyqööftsşskym

Hava atmak falan ne ya, ergen misiniz siz .d
Ayrıca böylesini görmedim ben bu forum da yani :T:

Yılanlı Pitrek Bey'i yeni azalara hava atarken, "buranın boss u benim, yılanımı salarım, tısss sokarım" filan dediğini hiç görmedim.

G E N E L L E M E Y A P M A Y A L I M !​

Geri