Yeni üye paranoyası

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Az önce bir üyeyi görünce düşündüğüm şey .p

Bazıları gelir gelmez kendini belli ediyor.

bide gelir gelmez foto paylaşanları var bunların : )

Düşünecek başka bir şey bulamadınız mı dediğim konu. Birde paranoya haline geliniyorsa durum çok vahim.Acil şifalar.

Amipler gibiler.
İşlevleri iğne ucu büyüklüğüne denk gelir.
Amipler sıcak su severler,ayırt edici özellikleri haraket etmeden duramazlar.
Sahip oldukları hücreleri;
Gerek yazıları, gerek fotoğraf paylaşımlarıyla öne sürerler.
Bu yalancı ayağın forumca paranoyası olur.
Ve böylelikle kütle taşınmış ve yapılan eylemlerle banlanan üyenin kopyası ortaya çıkar.
Canlının hareket özelliğinden anlaşabileceği gibi,hareket edebilmek için şeklini değiştirmiş olduğuna tanık olmuş olduk.

Son günlerde her yeni gelen üye acaba o mu diye aklıma gelmiyor değil.

paranoyak mısınız ayol cidden kafa mı yoruyorsunuz bunlara :P

Bari yazı tipinizi değiştirin çok bariz belli ediyorsunuz eski üye olduğunuzu.. :D

Çtl mi tutuonuz bi de ya
İşsizliğin son raddesi:d

Duygudurumunuzu olumsuz etkileyecek kadar yüceltmemek lazım insanları.Hele sanal alemdekileri hiç.

+Seni birine benzettim
-Ama beni daha görmedin ki
+Yazı tipinden birine benzettim

Bugün forumdan bir arkadaşla yaşadıgım bir diyalog :) Benim yüz hafızam bile sıfırdır. Yeni tanıştıgım birini en az 2-3 kez görecegim ki tekrar tanıyayım. Arkadaşlar yazıdan bile insan tanıyor. Dikkat yeteneğini kıskandım yemin ederim, nazar degmesin :)

valla cancağızım sık karşılaşılanı
diğer üyeliği bir tarafta durup başka üyelikle gelenler
milleti yeme başka havalarda olma durumu
yedik mi diye sorarsan / yemiyoruz.

Saçma sapan ön yargılar ile önüne geleni suçluyorlar işte..
Milletinde işi gücü yok sanki tek derdi bu forummuş gibi bir hava veriyorlar..
Çoğu kişi oysa buraya kafa dağıtmaya giriyor.. Kimseyle kavga etmek, çekişmeye değil
(istisna olan bir kaç problemli insan olabilir ama geneli böyle)

Saki yeni üyelerin bu forumda takılmasının kime ne zararı var? Bu forumda yeni üyelere karşı ciddi bir ön yargı, çekememezlik ve dışlama olduğunu görmüş biri olarak sevmediğim durumdur.
Çok anlamsız geliyor bana.. Milletten sana ne?

Kimsenin elinden forumunu falan aldığımız yok. :) Kimi neyi kıskanıyorsunuz? :D Bu açıdan eski üyelerin, yeni üyelere karşı hoşgörülü, anlayışlı ve dostça davranmaları daha güzel olur.. :)
İnsanlara sırt dönmek, dışlamak güzel davranışlardan değildir. Bu tarz hareketleri gördükçe gösterenlere hiç yakıştıramıyorum.

Bir de herkes bu foruma ilk üye olduğunda yeni üyeydi.. Bunu unutmasın. ;)
Ciddi bir davranış farkı ve ön yargı olduğunu biliyorum ama.. Güzel bir konuya değinmişsiniz. Tebrikler..

Yeni uyeler benden daha hakim foruma daa :)

Benim 3 yil oldu ama forumun 3/1'ini tanimiyorum.

Geri