Yeni üye katliamı

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Üstlerine gidilir, asagılanır, aciklari aranir zavallilarin.
" Buralar bizden sorulur" modundaki üyelerin yaptigi eylem.

Kolluk bende kıllık bende askerde olduğu gibi yeni tertipler ezilir onlarda eskisin gelenlere uygulasın ne var bunda.. :d

başımızın üstünde yerleri vardır mıçmadıkları sürece demeden önce ben nereye düştüm Lan yine demeden önce bir ruh hastalığına kapılmıştır bile

Benim açımdan 'yeni üyeler' katliam niteliği taşımıyor. Genel olarak aramıza katılan yeni arkadaşların forumdaki iyimser düşünceli kitle tarafından çok iyi karşıladığını söyleyebilirim. Bu zamana kadarda çok müstehcen bir durumla karşılaşmadım. Tabiki niyeti bozuk ve kötü olan reklam amaçlı rang sağlamaya çalışan kişilere ayrı bir parantez açmak lazım. Onlarda kısa bir sürede renklerini belli ediyorlar yada yönetim tarafından farkedilip hakettikleri cezayı alıyorlar. :)

arkadaşlar lütfen yeni üyelere sıcak davranalım ve onları kaçırmayalım. bazı arkadaşlar asılacak üye bulamıyor, bize sarıyor :/

''Seni dikkatlice dinledim, az evvel bir şeyler geveledin'' minvalinde bir casp arıyordum fakat konu ile alakası yok. Nihat ile hiç.

Sivriyse eski üyeye bile acımayız. Adam olun.
Burası benim çöplüğüm alsklkslşask

Bir zamanlar hepimiz yeni üyeydik :melek:
Saçmalığın lüzumu yok.

2jf0vb5.jpg

kebte0.jpg

2lm9zlx.jpg

:umursama:
:öp::öp:

benden sonra gelen üyenin 5bin mesajı, 2345 yöreli türkü konusu, forum oyunlarıda 34 tane partneri var. heralde işkence edicem.

Eskiden olurdu şimdi olduğunu düşünmüyorum.

Bu eziklerin aslında çocukluğuna inmek gerekir. Nasıl şamar oğlanı edildilerse küçükken, sanaldan egolarını tatmin için çırpınırlar. Kendi gibilerin takdirini alsalarda , genelin gözünde çirkefliğin kitabını yazanlardır.

Yeni üyeyim. bakın şuraya yazıyorum şahsıma bir haksız fiilde bulunulursa ben uğraşmam forum inzibatlarına haber veririm :dd

Hey gidi 2004' ler Ecelmeric geldi aklıma

Geri