Yeni trend yazlık ayakkabı modelleri 2014

Konu sahibi son olarak 3389 gün önce görüldü
ayakkabi17.jpg

ayakkabi18.jpg

ayakkabi5.jpg

ayakkabi7.jpg

ayakkabi8.jpg

hdhrtt.jpg

paris2.jpg

ilki ne biçim bişey lan öyle.

YareN sen hiç birini beğenmedin mi? Gerçi oruçlusun n'apacan bu saatte ayakkabıyı filan....

Mastor beğenmedim ama alacaksan hayır demem nerde beleş oraya yerleş demiş atalarımız :p

Mastor beğenmedim ama alacaksan hayır demem nerde beleş oraya yerleş demiş atalarımız :p

Çok ucuzcu gördüm seni, ıyk, şuan tüm ilişkimizi koparabilirim ha, neyse iftara az kaldı, bende birşey yemiyorum saygımdan sadece içiyorum, bu da bir güzellik sonuçta.

Sana üçüncü resimdekini alayım Romalılar gibi gez sokakta.

Çok ucuzcu gördüm seni, ıyk, şuan tüm ilişkimizi koparabilirim ha, neyse iftara az kaldı, bende birşey yemiyorum saygımdan sadece içiyorum, bu da bir güzellik sonuçta.

Sana üçüncü resimdekini alayım Romalılar gibi gez sokakta.
Çok iyisin sen ya :p hadi al bakalim bırak köşeye ben çıkıp alırım ordan 36 numara olsun lütfen bide rengi kırmızı olursa memnun olurum bende sana kırmızı bir pabuç alırım ödeşiriz

ikinciyi bana almak isteyen olursa dusune bilirim:)

Çok iyisin sen ya :p hadi al bakalim bırak köşeye ben çıkıp alırım ordan 36 numara olsun lütfen bide rengi kırmızı olursa memnun olurum bende sana kırmızı bir pabuç alırım ödeşiriz

Sen bana bir şişe kırmızı şarap al, it öldüren olsun, kafi.

Onun kırmızısı yok, turuncumsu var, resimdeki kimin, işine gelirse artıkın... 36 numara ayak mı? , vaov, imrenilesi... :D

Sen bana bir şişe kırmızı şarap al, it öldüren olsun, kafi.

Onun kırmızısı yok, turuncumsu var, resimdeki kimin, işine gelirse artıkın... 36 numara ayak mı? , vaov, imrenilesi... :D
O rengi hiç sevmem:D bundan alırsan ben sana şarap falan almam ama en azından sen bana hediye allmış centilmenlik yapmış olursun:p Bakınız efem resmi atıyorum

O rengi hiç sevmem:D bundan alırsan ben sana şarap falan almam ama en azından sen bana hediye allmış centilmenlik yapmış olursun:p Bakınız efem resmi atıyorum

Nerde giycen acaba bunu, yamuk yumuk bu, ayağı zorlar, sen bunu giyme boşver, ben sana sipor ayakkabı alim onu giy, bunu giysen ayağın çarpılmış gibi olur.

bu başlık altında ayakkabı mı ısmarlıyonuz? yiyosa 39/ 40 numara topuklu bulun üstüne para veriyim xd

soğuk kahve virüs yayıyosun etrafa:d

Nerde giycen acaba bunu, yamuk yumuk bu, ayağı zorlar, sen bunu giyme boşver, ben sana sipor ayakkabı alim onu giy, bunu giysen ayağın çarpılmış gibi olur.
Düğünde giycem ya bu renk lazımda bana =) spor zaten var fazlasına gerek yok ben tutumlu biriyim sen bana bunu al

Geri