Soğuk Kahve
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mastor beğenmedim ama alacaksan hayır demem nerde beleş oraya yerleş demiş atalarımız :p
Çok iyisin sen ya :p hadi al bakalim bırak köşeye ben çıkıp alırım ordan 36 numara olsun lütfen bide rengi kırmızı olursa memnun olurum bende sana kırmızı bir pabuç alırım ödeşiriz
Çok ucuzcu gördüm seni, ıyk, şuan tüm ilişkimizi koparabilirim ha, neyse iftara az kaldı, bende birşey yemiyorum saygımdan sadece içiyorum, bu da bir güzellik sonuçta.
Sana üçüncü resimdekini alayım Romalılar gibi gez sokakta.
Çok iyisin sen ya :p hadi al bakalim bırak köşeye ben çıkıp alırım ordan 36 numara olsun lütfen bide rengi kırmızı olursa memnun olurum bende sana kırmızı bir pabuç alırım ödeşiriz
O rengi hiç sevmem
Sen bana bir şişe kırmızı şarap al, it öldüren olsun, kafi.
Onun kırmızısı yok, turuncumsu var, resimdeki kimin, işine gelirse artıkın... 36 numara ayak mı? , vaov, imrenilesi...![]()

Düğünde giycem ya bu renk lazımda bana =) spor zaten var fazlasına gerek yok ben tutumlu biriyim sen bana bunu al
Nerde giycen acaba bunu, yamuk yumuk bu, ayağı zorlar, sen bunu giyme boşver, ben sana sipor ayakkabı alim onu giy, bunu giysen ayağın çarpılmış gibi olur.