Yeni Trend: Korse

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
2000'li yılların başında Christina Aguilera ve Britney Spears gibi yıldızlar giydiğinde gözümüze öyle pek de estetik gelmedi... Bilakis, basit hatta korkunç göründüğünü bile düşündük. O yıllarda daha çok sahne kostümleri ile anılan korseler, günümüzde iç çamaşırı görüntüsünün gündüz sokağa taşınmasının ardından iddialı bir şekilde geri döndü. Lakin, bu sefer 2000'lerin başındaki anlayışından uzak, giyim parçalarıyla kombinlenen tamamlayıcı bir aksesuara dönüştü adeta..

Sokak modasının sevdiği trendlerin başında gelen korseler, korseyi andıran giyim parçaları ve korse kemerler gibi aksesuarları da gündeme getiriyor. Bazen bir kazağın yada gömleğin üzerinde görebileceğimiz korse detayı, dış giyim parçalarında korse etkisi veren güçlü kemerlerle karşımıza çıkıyor.

İşte o korse modasına birkaç örnek.

2.jpg

corset_9.jpg
9269d2305a675daef8d575d5ce80a63f.jpg
9269d2305a675daef8d575d5ce80a63f.jpg
a87c8b0967e41e058744b989fc3be52c.jpg
3.jpg
joan%20smalls%20couture%20fashion%20week%20aw%202016.jpg
900x900.jpg
4.jpg

gothic tarzıda bigün trend olucaktı deseler inanmazdım , vampierella gibi kızlara "şuna bak boya küpü" satanist derler bide
yılardır korse ile sahneye çıkan rock cı ablalalar , sizin kıymetiniz bilinmior işte

bknz:Kobra and Lotus dan ; Kobra Paige
kobra-01a.png

Bknz: Epica dan : Simone Simons
Epica_3.jpg

Bknz:Leave's Eyes dan : Liv Kristin
711d446205b7217d502f7ef48e50977e.jpg

gibi...

Korseye ihtiyacım yok.d
Baştan sona siyah deri giyersem bu olabiliii.

Eğer gotik tarz ürünü değilse görünür bir şekilde korse kullanmak tam anlamıyla korkunç arkaşlar, yapmayın böyle şeyler.

Korse ile vucudu sekillendiren insanlari lotus ayakli kadinlara benzetiyorum.

Bazilari cokkotu bazilari cok hojj

İçine olacaktı yanlış olmuş. :D
Uzun gömlek üzerine olanı biraz daha iyi gibi. Bilemedim insan rahat edemez onunla yahu. İnsan bu arada eğilmek ister. Oturmak ister falan.

kızlar erkekte
göbek olup olmadığını görmeli
saklamaya gerek yok

Korse lafı bile boğuyor beni.Nasıl gün boyu duruyorlar öyle.

Geri