Yeni Trend; Çil Cazibesi

Konu sahibi son olarak 1270 gün önce görüldü

Bilirsiniz; pek çok kişi kendinde olmayanı ister... Freck Yourself adındaki ürünün yaratıcıları da bunu fark etmiş olacak ki; şikayet edeni ne kadar çok olursa olsun kullanıcılarına geçici çiller vadeden bu ürünü piyasaya sürmek üzereler.

Evde rahatlıkla kullanılabilen bu mucizevi kit 72 yapışkan şablon ve kına rengindeki boyadan oluşuyor. Boya tıpkı otobronzan kremler gibi olduğu için; sonuç eyeliner kullanarak yapabileceğiniz çillerden çok daha doğal.

Tek kullanımda 2 gün boyunca çilli olmaya devam edebiliyorsunuz, her gün uygulama yaparsanız etkisi 4 ila 6 haftaya kadar sürüyor.

Kickstarter aracılığıyla Cosmetix West tarafından piyasaya sürülecek ürünün Şubat ayında gönderimlerine başlanması bekleniyor. Şimdilik bilinen fiyatı ise 28 $.

Çillerinizin olacağı yerleri belirleyin

step-1.png

Şablonu bastırın

F2.jpg

Boyayı uygulayın

3ox2ws4qm5twumkg8gaab28jc.jpg

Artık çillisiniz!

sardas-fake-freck-yourself-69388.jpg

Freck-Yourself-exemple.jpg

Çili olsun isteyen de mi varmıs:T:

Her şey ne kadar da SAHTE

hoşuma gidiyor aslında tabi doğal haliyle

Eskiden çilli diye dalga geçerdi millet ne ara cazip gelmeye başladı. Hayret.

Haktan çilliler her dönem revaçtaydı zaten ve hem kızıl hem çilli ise oldukça naturel oluyor ama sonradan yapılan her sey gibi bu da suni

Geyikli tayt modası yeni bitmişken buna hazır mıyız bilemedim :)

Hayır doğal güzel durabilir de böyle bilemedim hoş değil :p

Tonla makyaj yapip birde dogal gozukmek icin cil yapmak

Bizde genetik. Sulalemizin butun kizlari cilli. Bende cok begeniyorumda, dogal olunca daha hos oluyor. Hakikatten eskiden tanidigim kimse begenmezdi, sevmezdi, artik cogu kisi begeniyor. Moda dedigimiz bu iste -.-

çillerin varmı senın çilli kadınlara aşık olurum ben helede omuzlarına serpiştirilmişse aslında ben bir çok kadına aşığım ve buna rağmen bu sebepten dolayı çok yalnızım ancak sana başka aşık olurum istersen dikkatimi çeken saçlarındaki dalgalar kokusu deniz gibimi dersin baksana yaşadığın şehrin sahilinde kum taneleri varmı o değilde gözlerin gözlerime baksaydı keşke kirpiklerim diz çökerdi önlerinde... Umrumda değilsin aslında ancak gel öl desen kuşkusuz intihar ederdim sana.. deseydinya...

Çillerini sevim

Geri