Yeni sürüm nasıl buldunuz

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Güncelleme sizce nasıl

• Çok güzel, beğendim

Kullanılan: 7 31.8%
  • Test aşaması bitince görmek lazım

Kullanılan: 10 45.5%
  • Hiç güzel olmamış

Kullanılan: 5 22.7%
  • Beğenmedim ama yönetimin eline sağlık

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
@Run bakış açın efsane :D

Yenilik iyidir elinize emeğinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: RK
İlk sayfalarda yazılan şikayetler sanırım düzeltilmiş ki ben hiç yaşamadım. Diğer konuda dediğim gibi tema da güzel göz yormuyor alacalı bulacalı değil ha olsa da fena olmaz zannımca. Renk gelebilir sadece göze hoş görünmesi açısından. Tam otursun ve daha bi güzelleşir ve daha bi alışırız diye umuyorum. Ha bir de gerçekten hız sorunu çözülmüş.

Son yazanlar yokk.
On kez yazdım on bir bu ,s
Duzelecektir umarım.

@RK beğen butonunda koyulan emojilere :liv: emojisini koyabilir miyiz? neyse parası veriyim?

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Son 2 saat :D
Spoiler olsun...

kahkaha atacağım dümdük beğeni atıyorum…………bilgisayara geçtiğimde bakacağım ama telefondan rezil…..hızına tek kelimem yok müqo oldu…..temada düzelirse ohhh

Şimdi daha iyi olmuş.
Sadece mobilde emojilerle beğenmede önce beğeni attırıyor…

Özellikle de gece tayfası, dark modu hiç beğenmiyordu. Ona da yatırım yaptık gençler.

Bu aralar Swat kesenin ağzını açtı, gecenin 12'sinde şu ödenecek diyorum anında hesabıma yolluyor. Kocaman alkış Swat'a.

Özellikle de gece tayfası, dark modu hiç beğenmiyordu. Ona da yatırım yaptık gençler.

Bu aralar Swat kesenin ağzını açtı, gecenin 12'sinde şu ödenecek diyorum anında hesabıma yolluyor. Kocaman alkış Swat'a.
Belli bir emek var maddi manevi. Emeklere sağlık ama bu dark moddan çıkılacak değil mi unutulmayacak gözlerim alışınca her yer dark geliyor bana şu an :d

Geri