Yeni Rakı’nın “o gün geldiğinde” reklamı

Konu sahibi son olarak 448 gün önce görüldü

türkiye’de reklamı yasaklandığından global hesabından reklama çıkan ve o günün hangi gün olduğunu hepimizin anladığı, çiçek gibi reklam yapmış yeni rakı. o güne az kaldı, siz geldiğinde ne yapacağınızı şimdiden düşünün <3

Alkol İçmeyen arkadaşım “o gün ben de içicem” dedi.
Arkadaşım için “o gün” bir an önce gelsin

ben de iki gündür sürekli reklama çıkıyorum… akp virali hesaplarına döndüm. valla gönülden ya… para almıyorum. o gün geldiğinde kendi yaptığımız rakıdan değil de yeni rakı’dan içeriz artık, bu da güzelliğimiz olsun.

O gün geldiğinde hepimiz ANLIK konusunda kutlama yapacağız. :)

Cumhuriyet Bayramı rakiyla mi kutlanıyor

29 ekim'i işaret edip 15 mayıs'ı gösteren reklam, zekice kurgulanmış. hadi inşallah şu siyasal islam lağımından kurtulmak dileğiyle.

Cumhuriyet Bayramı rakiyla mi kutlanıyor
ben bunu şahan'ın tweetini görene kadar seçimle ilgili sanmıştım, son kısmı izlememiştim. iktidar değiştiği an kutlamamız böyle olacak olarak bakarken sonunda cumhuriyet bayramına bağlamışlar. şahan'ın tweetini de kısmen haklı görüyorum ama alkol firması reklamı da böyle olur herhalde. yine de o topa girmeden yapılabilirmiş.

Biz şükür namazı kılacağız, Rabbim fırsat vermesin bunlara

29 ekim'den aylar önce yayınlanması dümdüz akp'den kurtulma göndermesi tabii. yeni rakı rakı reklamı yapacak ayrıca başka ne yapacak? yoksa isteyen istediğiyle kutlasın.
ben de öyle düşünüyorum. iptal edilen resepsiyonlar, kutlanmayan bayramlar, atatürk'ün adının anılmadığı konuşmalara küçük bir gönderme.

Rezidanstan yeni nesil gelin çıkarma enstrümanı trompet sesinden kusmam geldi.Müzeyyen Senar'ın sesini duymak isterdim.

Melodram : kesss ! Aç youtube dan dinle.

ben bunu şahan'ın tweetini görene kadar seçimle ilgili sanmıştım, son kısmı izlememiştim. iktidar değiştiği an kutlamamız böyle olacak olarak bakarken sonunda cumhuriyet bayramına bağlamışlar. şahan'ın tweetini de kısmen haklı görüyorum ama alkol firması reklamı da böyle olur herhalde. yine de o topa girmeden yapılabilirmiş.
Delikanlı olsunlar. Cumhuriyeti karistirmasinlar. Ama yemez

aklima tarkan'in geccek sarkisi geldi. o da boyle bir seydi. hani ayni anda farkli mesaj veya ''istedigin yerden anla'' mesajlari verip, insanlari sosyal medyada hooliganlastiran cinsten. gerci bu reklam bana daha cok futbol ''sampiyon olacagiz'' reklami gibi geldi :d takimi belirtseler tam olacakti

Geri