Yeni Pc Aldım

Konu sahibi son olarak 2492 gün önce görüldü
Arkadaşlar Asus Laptop aldım özelliklerini yazacağım yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

16 gb ram
gtx 850 m 64 bit ekran kartı
2.4 turbo 3.0 ghrz
win 8.1

ve 3200 lira gibi bir fiyattan aldım.,

Yorumlarınız için teşekkür ederim.:cici:

O fiyata ekran kartı düşük olmuş amacın oyun ise.

mac sandım, neyse... bu da olur heralde mail falan okuyacaksan

Şuana kadar hiç bir oyunda hiç bir şekilde en ufak sorun yaşamadım.Ne fps sorunu ne en ufak kasma.Bilgisayarımdan memnunum yorumlarınız için teşekkür ederim.Konuyu bir kaç görüş almak için açtım.
Bu arada monster serini istiyordum ama denk geldi bunu aldım.

Hatta GeForce Expirience'nin oyun listesindeki çoğu oyunu oynadım ufak bir fps sorunu dahi almadım.
Bu özellikler de pc alacaklar için bu pc önerimdir.

Pc markası olarak da asus monster tavsiyemdir.

kötü değil, daha iyisi var diyorum
850m orta sınıf bi kart

aynı bilgisayarı ben de almayı düşünüyorum, yalnız fiyatı uçurdun galiba. hızlıal ve hepsiburada da 2800 tl bilgisayar. xd

en azından 960m li bi model almalıydın, imkanın varsa geri ver, 16gb ram ile falan göz boyamışlar
960m li model örneği
MONSTER® ABRA A7 V3.2 17.3" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA

oyun için dizüstüne de karşıyım 3000tlye 970li sistem toplanıyor 970 nere 850m nere, oyun performansı konusunda uçurum var

Birde ordan oraya çok gidiyorum.Masaüstü toplamayı bende düşündüm ama maalesef şartlar imkan vermiyor.

Oyun için bende dizüstü bilgisayara karşıyım.Isınma problemi hızlı yıpratıyor aleti ama dolaşan biriysen yapacak birşey yok.

fiyata göre ekran kartı düşük
16gb ram birşey değil artık her pc de mevct
ssd vs tam özelliklerini yazsan daha çok yardımcı olabilirdim.

Kardeşim 3200 tlyi çöpe atmışsın 2.4 turbo 3.0 ghrz bu özellikler düşük ve toplama bir bilgisayar yapsaydın GTA 5 'de bile full ULTRA ayarlarda rahat 100 fps alarak oynardın.

Geri