Yeni Netflix Filmi 9 Kere Leyla'nın İlk Fragmanı Yayınlandı

Konu sahibi son olarak 149 gün önce görüldü
1606115005099.png

Yönetmen Ezel Akay'ın geçtiğimiz yıl çektiği sinema filmi 9 Kere Leyla, başrollerinde Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi efsane isimlere sahip. Netflix'te izleyicilere sunulacak filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Salgın nedeniyle kapanan ve daha sonra açılsa da eski günlerine dönemeyen sinema salonları için pek çok filmin vizyon tarihi ertelendi. Bazı filmler ise dijital platformlar ile anlaşılarak izleyiciye ulaştırılacak. Şahane kadrosu ile dikkat çeken 9 Kere Leyla filmi de bunlardan birisi oldu.

Fantastik komedi türündeki film, Demet Akbağ'ın canlandırdığı Leyla ile Haluk Bilginer'in hayat verdiği Adem karakteri arasındaki tükenen bir evliliği konu alacak. Bu evlilikle ortalığı karıştıran karakter ise Elçin Sangu'nun Nergis karakteri olacak.

Netflix 9 Kere Leyla fragmanı:

4 Aralık 2020'de Netflix izleyicilerine sunulacak filmin yönetmeni ise Ezel Akay. Neredesin Firuze?, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü gibi kültleşmiş filmlerin de yönetmeni olan Akay, 9 Kere Leyla ile ilk büyük çaplı dijital projesini yönetmiş oldu.

kaynak: webtekno​

işin içinde haluk bilginer olunca insanın izleyesi geliyor, başkası olsa kesin izlemezdim de bunu izleyebilirim... bu bilgilendirmemi bekliyordunuz tabii hepiniz acaba melo izler mi izlemez mi... hııığ tşk.
elçin sangu yine güzelliğiyle moral bozuyor ama napalım :(

Zaten Romantik komedi severim, bana hitap edeceğini düşünüyorum. Zaten Demet Akbağ ve Haluk Bilginer var.

Teşekkürler.

yani....... ne denilebilir ki....... mesaj kaygısını oldukça hoş karşıladım filmin....... ama aceleye getirilmiş...... kıyıda köşede duran bi senaryoymuş da netflix, beyler bize film yapcak var mı deyince çekilmiş gibi...... hele o görsel efektler yok mu o görsel efektler......... berbat ötesiydi....... haluk bilginerin rüya kısımları bir süre sonra çok sıktı....... demet akbağ her zamanki gibi güzel....... yani orta...... sardıra sardıra izlenebilir.......

Haluk Bilginer falan var diye izledik falan diyorsunuz da, "şahsiyet" hariç bilginer'in ele tutulur filmi mi var. Ezel Akay falan da diyolar da o naapmış?

Tamam çok boktan film izledim ama bu bok bile değil.

Çöp. Bi başını, bir sonunu izleyin yeter.

dünden beri filmi boklayan boklayana, böyle olunca iyice soğudum... bir grup da şey yazmış bu filmi anlayabilecek kapasitesi olmayanlar beğenmemiş bilmem ne... kapasitesiz olurum diye ödüm kopuyor. karantinamı buna harcayasım gelmedi bile, elim gitti gitti geri çektim. :(

Istanbulun altinlari dizisinden sonra haluk bilginer eski haluk bilginer olamadi. Senaryodan oturu bana da pek guzel gelmedi.
Demet akbag da bir demet tiyatro da demet akbağ idi...

Haluk Bilginer falan var diye izledik falan diyorsunuz da, "şahsiyet" hariç bilginer'in ele tutulur filmi mi var. Ezel Akay falan da diyolar da o naapmış?

Tamam çok boktan film izledim ama bu bok bile değil.

Nihavend Mucize var.

açıkçası ben neredesin firuze tarzında olur diye izledim........ yanından bile geçmiyor....... netflixin verdiği tüm para halukla demete gitmiş galiba....... başka biri oynasa kimse izlemezdi bu filmi........

Daha izlemedim sayenizde önyargı ile başlıcam :d

ezel akay'ın diğer filmleri gibi bu da wes anderson filmlerine benziyor. ezel akay'ı da haluk bilginer'i de çok severim aslında. neredesin firuze referansıyla izlemişiz çoğumuz ama hayal kırıklığı oldu. haluk bilginer'in kafasının içinde şarkı söylediği kısımlar falan... aşırı kötü.

La valla diye bişey var İspanyol dizisi. Netflişi olanlar izlesin. Savaş salgın kıtlık bahanesi ile giderek güçlenen baskı rejimi konulu.

4SqKIHz3jn4TmOV13tINbTrVMEF.jpg

Geri