Yeni nesil uçuyor gibi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne diyor bu yanlış mı duydum..

Böyle bişey var arkadaşlar. nesille alakası yok.

Biz eşekle olan münasebetimizi gizli saklı yapardık.şimdi herşey ortalıkta yapılıyor sonumuz hiç iyi değil..

İyi de bu çocukları hangi aileler yetiştirip de bu yaşa getiriyor?
Ortada bir sorun var madem, aileye bakmak gerekiyor kaldı ki sosyal medyada dikkat çekmek için de bazen böyle tuhaflıklar yapan gençler var.

İyi de bu çocukları hangi aileler yetiştirip de bu yaşa getiriyor?
Ortada bir sorun var madem, aileye bakmak gerekiyor kaldı ki sosyal medyada dikkat çekmek için de bazen böyle tuhaflıklar yapan gençler var.
köpeğiyle öpüşüp koklaşan onlarca insan var, bu kızın söylediklerinde "ortada bir sorun var madem"lik bir durum yok.

köpeğiyle öpüşüp koklaşan onlarca insan var, bu kızın söylediklerinde "ortada bir sorun var madem"lik bir durum yok.
Evet ancak daha düzgün ifade edebilirdi, belli ki amacı dikkat çekmekmiş ve başardı da.

@Sux kameralara konuşuyorsa kelimeleri düzgün seçmelidir çünkü eş, dost ve aile de izleyeceği gibi milyonlar izlemiş durumda. Onun mecazi anlatım olduğunu herkes düşünmez.

amacı olabilir, amacına ulaşmışta olabilir.
senin gözleminden ortadaki sorun nedir?
Yukarıda yazdım. Kullandığı cümleyi herkes iyi niyetli algılamaz ve arkadaş ortamında konuşmuyor.

Ya o değil de bu salak konuşurken o sıra kulaklıklı göbeği açık bi kız geçti. Onu nasıl bulabiliriz ?

Yukarıda yazdım. Kullandığı cümleyi herkes iyi niyetli algılamaz ve arkadaş ortamında konuşmuyor.
bak, bu herkes denen güruh yüzünden türkçe konuşamaz hale geldik.
belli başlı sözcüklere "argo atıflı" farklı anlamlar yüklendiği için o sözcük dilden düşüyor.
akabinde "miymiş" ayrı yazılıyormuş. ghkjj

bak, bu herkes denen güruh yüzünden türkçe konuşamaz hale geldik.
belli başlı sözcüklere "argo atıflı" farklı anlamlar yüklendiği için o sözcük dilden düşüyor.
akabinde "miymiş" ayrı yazılıyormuş. ghkjj
Gençler bu argo dili rahat kullanıyor ve art niyetli olmasa da işte gördüğün üzere herkes aynı şekilde anlamadı. Ortamına göre konuşmak gerekiyor kaldı ki ben bu tarz ifadeleri genç kızlara hiç yakıştırmıyorum, elbette bu benim görüşüm.

Gençler bu argo dili rahat kullanıyor ve art niyetli olmasa da işte gördüğün üzere herkes aynı şekilde anlamadı. Ortamına göre konuşmak gerekiyor kaldı ki ben bu tarz ifadeleri genç kızlara hiç yakıştırmıyorum, elbette bu benim görüşüm.
görüşünü haklı buluyoruz, sadece bir derdimizi senin vasıtan ile dile getirmiş olduk. neden çoğul yazdığıma gelecek olursak, dış mihrakların gözü üzerimde. ghsks

jdksj lefty seni tuttuğumu söyledim dkdj ben hep lefty'i tutcam.

Kızın ismi çok güzelmiş.

Ya o değil de bu salak konuşurken o sıra kulaklıklı göbeği açık bi kız geçti. Onu nasıl bulabiliriz ?

O kızın göbek o kıyafetin göbeği değilmiş sanki.

1650053385491.png

Çok çok önceleri evde bulunan bu tilifon rehberinden arayıp bulabilirsin. Fıstıkçı Şahap falan de.. De ki bulasın.(:D)

Geri