Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Ne diyor bu yanlış mı duydum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
köpeğiyle öpüşüp koklaşan onlarca insan var, bu kızın söylediklerinde "ortada bir sorun var madem"lik bir durum yok.İyi de bu çocukları hangi aileler yetiştirip de bu yaşa getiriyor?
Ortada bir sorun var madem, aileye bakmak gerekiyor kaldı ki sosyal medyada dikkat çekmek için de bazen böyle tuhaflıklar yapan gençler var.
Evet ancak daha düzgün ifade edebilirdi, belli ki amacı dikkat çekmekmiş ve başardı da.köpeğiyle öpüşüp koklaşan onlarca insan var, bu kızın söylediklerinde "ortada bir sorun var madem"lik bir durum yok.
amacı olabilir, amacına ulaşmışta olabilir.Evet ancak daha düzgün ifade edebilirdi, belli ki amacı dikkat çekmekmiş ve başardı da.
Yukarıda yazdım. Kullandığı cümleyi herkes iyi niyetli algılamaz ve arkadaş ortamında konuşmuyor.amacı olabilir, amacına ulaşmışta olabilir.
senin gözleminden ortadaki sorun nedir?
bak, bu herkes denen güruh yüzünden türkçe konuşamaz hale geldik.Yukarıda yazdım. Kullandığı cümleyi herkes iyi niyetli algılamaz ve arkadaş ortamında konuşmuyor.
Gençler bu argo dili rahat kullanıyor ve art niyetli olmasa da işte gördüğün üzere herkes aynı şekilde anlamadı. Ortamına göre konuşmak gerekiyor kaldı ki ben bu tarz ifadeleri genç kızlara hiç yakıştırmıyorum, elbette bu benim görüşüm.bak, bu herkes denen güruh yüzünden türkçe konuşamaz hale geldik.
belli başlı sözcüklere "argo atıflı" farklı anlamlar yüklendiği için o sözcük dilden düşüyor.
akabinde "miymiş" ayrı yazılıyormuş. ghkjj
görüşünü haklı buluyoruz, sadece bir derdimizi senin vasıtan ile dile getirmiş olduk. neden çoğul yazdığıma gelecek olursak, dış mihrakların gözü üzerimde. ghsksGençler bu argo dili rahat kullanıyor ve art niyetli olmasa da işte gördüğün üzere herkes aynı şekilde anlamadı. Ortamına göre konuşmak gerekiyor kaldı ki ben bu tarz ifadeleri genç kızlara hiç yakıştırmıyorum, elbette bu benim görüşüm.
Hahahahahaha aman ne komik.O kızın göbek o kıyafetin göbeği değilmiş sanki.
Ekli dosyayı görüntüle 57634
Çok çok önceleri evde bulunan bu tilifon rehberinden arayıp bulabilirsin. Fıstıkçı Şahap falan de.. De ki bulasın.()
Arayan bulur ama önce belasını.Hahahahahaha aman ne komik.
Önce seni bulmam lazım.
O kızı sonra bulurum acelesi yok.