Yeni nesil evlilik

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Eleman sırf renkli gözlü beyaz tenli diye şeytan ayininden karı almış ve hayatını mahvetmiş. İşin kötü yanı çocuğun genlerinin tamamı kendinden geçmiş : dd neyse . Sosyal medyada 2 gündür en çok konuşulan videolardan biri. Eleman videodan anlaşılacağı üzere kocaman bir beta. Kadın ise adamın tahammül süresine göre, uzun olmayan bir müddet sonra bekar anne popülasyonuna katılacak olan insta-mom’lardan. Adamı sağılacak, hayatını finanse edilecek biri olarak görüyor. Kocasını sevmiyor, ne düşündüğünü veya hissedeceğini önemsemiyor, “ben senden daha iyilerine layığım” diye iç geçiriyor belki de. Hiçbir şey üretmiyor, üretmek de istemiyor. Adam onu finanse etsin yeterli ve buna karşı olarak sunduğu tek şey gençliği ve güzelliği. Onun da bir süresi var tabi. Kocası mavi yakalı ama tüm gün işte yorulduğu yetmezmiş gibi eve geldiğinde yemek yapsın istiyor, çamaşırları assın istiyor, çocuğa da baksın istiyor. Zor bir olay gerçekten, sonuçta evlenmiş ve ortada çocuk var. Benim dikkatimi çeken şey bu tür evliliklere son zamanlarda daha fazla denk geliyor olmam. Evlilikte eşleşme önemli. Muhtemelen adam zengin ve makam sahibi biri olsaydı elemanın donlarını bile keyifle yıkar elleriyle çitilerdi. Bilmem siz ne düşünürsünüz.

Edit : video eklendi;
Ekli dosyayı görüntüle vcompress_193.mov

Son düzenleme:
Allahım böyle cringe tipleri uzak etsin…
Ne iğrenç muhabbetler ya

İnsanlar artık her şeyi kamera önünde yaşıyor bir şeyler yaparken konuşurken sadece hayatındaki insan için değil binlerce insanı memnun etme ilgisini cekme amaçlı yapıyorlar ve çok garip bir şekilde bu onların normali haline gelmiş bana göre bu sosyal mecralar ürkütücü bir hal almaya başladı
Kadını dinlediniz mi ? "Sen salatası yaparken seni paylaşıyorum herkes AA ne güzel benim eşimde yapıyor yardımcı oluyor sağolsun" diyor bir birlerini bu şekilde fazlaya gazla ilerliyorlar

Turbolu cocuklu aile videosu izlenir mi lan. Aklınızı mi kaçırdınız

Sadece videoya baktığında adam için üzülüyor insan kdjd bir de çocuğun yanında. Ben bir ara sadece çocuğa odaklandım. bir de kameraya almak… video baştan sona ofsayt. Bu videodan bağımsız şunu söyleyebilirim, evlilikte iş bölümü şart. Eşlerden kadın olanı çalışmasa bile şart. Kadın çalışıyorsa zaten erkekle aynı şartlardalar, her şeye yetmek zorunda değil kadınlar. (Kız anası konuştu jdjd) ama bu videoda adamcağız zaten iş bölümü içerisinde, kadın neden dolmuş anlamadım jdjd yemeklerini beğenmiyorsa zaten kendisi yapsın, bunda bozulacak bir şey yok jfjf
Kadın antipatik evet. Hele o 5 kişinin ortalaması vs derken takındığı aşağılayıcı tavır:d Bunun parayla, zenginlikle alakası yok bu arada, o zaman zaten o şikayet ettiği tüm işleri yaptıracak birini tutardı, o zaman da dolacak başka şey bulurdu. Kadın mutsuz, olay bu. He bu noktaya getiren nedir, videoyla anlaşılmaz.

adam evlilik konusunda çok olgun. konuşmasından oturup evlilik sorunlarını çözebileceğin biri izlenimi verdi.
''gece benim sabaha kadar sürekli sürekli uyanmam ve senin sabaha kadar deliksiz olarak uyuman'' sözünü kullanan kadın için konuşmaya değmez.

Kadının konuşma tarzını hiç beğenmedim...Gerektiği yerde zaten eşler birbirine destek olmalı. Ama bu videoda kadın haksız gibi , sırf çevresinde ki kadınların kocası yapıyor , hava atıyor diye gerilmiş ckxnxbxbdj:D gerillll anam geril sen mutlu bir evlilik değil sosyal medya gösterisi istiyorsun:D
Ay benim kocam çalışır ama evde bakın banada yardım eder, yemek yapar , çocukları besler , çamaşır katlar, ütü yapar bende işte oturuyorum canim kocammm lolalalala boş işler.
Yolla babasinin evine aslan:D
Kadın hakli olsaydi yolla anasinin evine kraliçe derdim:D

İnsanın en büyük düşmanı kıyastır. Izdırap çektirir sana. Biri ile kendini ne zaman kıyas edersen kibirinden seni yok eder. Kadının konuşmaları belli ki hep bir kıyas içinde.

yarısına kadar dinleyebildim
bu tarz şeyler beni soğutuyo ve böyle şeylere takıntım olduğu için evlenmeyi hiç düşünemiyorum

Adam düzgün birine benziyor ancak oldukça hanımcı. Sevgi ve saygının dışında, yemek ve temizlik yaparak eşine şevk vereceğini sanmış ama yanılmış. Bu, aşırı fedakarlığa giriyor. Hepsi olmasa da çoğu kadın, kontrol edebileceği bir adamla evlenmek istiyor. Adama üzüldüm. ühüüü

Hiç çekemem.
Daha flörtte gerekli sinyali alır yol veririm.

Ya simdi bir suru sey derim ama karsilik bulmayacak. Fakat bu tarz kadinlar 25'inde para icin kapanan kadinlar. (Siyasi bir amaca hizmet etmek icin kapananlar , burada bas ortusunun dini amacini hiciv etmiyorum) Hatta oyle cok parali koca bulunca bile donlarini yikayim kafasinda olmazlar. Evlilik onlar icin baba evinden kacmak gibi bisidir. Dertleri erkekte degildir. Bir vizyonlari yoktur. Yalnizca yasayis sirasina gore olan olaylara dahil olurlar.
Iste cocugum olsun dogururken bende orada olayim falan.
Tek endisem sudur..
Umarim adam bir yerde cinnet gecirip kimseye zarar vermez. Cunku cevremde ve ulkemde buna benzer seyler gordum. Haberlerde de goruyoruz. Erkek siddete meyilli bir hayvan olabilir. Ancak bazi kadinlar gercekten ecelini zorluyor

Yazık çocuğa...

Çözüm bulmak yerine videoya çekip paylaşmışlar mı? Yani sorunlarının sorumluluğunu takipçilerine atmışlar, üstüne de etkileşim kasıyorlar.

Ya hadi ordan...: ))))

Geri