-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Ayrılma diye bir şey olamaz, affını istemiştir. Bu ülkede kimse istifa edemez, görevden alınır.Ülkenin bittiğini anlayınca ayrılmıştır.. şaşırmadım çok
Görevden affını istemek ne anlama geliyor onu anlayamadım ben istifa gibi düşünmüştümAyrılma diye bir şey olamaz, affını istemiştir. Bu ülkede kimse istifa edemez, görevden alınır.
Kadın ile ilgili son günlerde çok fazla şikayet vardı, basına yansıyan şeyler oldu, cimere şikayet vs. Aldı Tayyip de görevden.
Evet ülke bitik, bu konuda haklısın.
Bit yeniği ararım.. 2012 yılında Pennsylvania Üniversitesi’nde Ekonomi alanında yüksek lisans ve doktorasını tamamladı.
Çıma bıla xuê êwî bıstîne kjkhkhkgYahu bunlardan birşey olmaz emin olun seçim öncesi ekonomi de yönetim değişiyorsa demek vahim bir durumdayız . Gerçi ben ve diğer arkadaşların yorumundan ziyade sanırım bankacılık ve ekonomi üzerine deneyimi olan bir bayan arkadaşımız vardı ( @Lupe ) onun yorumları bence daha anlamlı olur.
Ekonominin başı yada merkez bankasının başı sonu önemli değil. Çünkü herşey tek adam rejimine bağlı olunca onun ağzından çıkana bakıyor olmamız bizi bu durumlara getirdi. Kısaca ALLAH uzun adama ömür versin .
Ekonomik krizin üst seviyede olduğu bir dönemde bu ani değişiklik dilerim çok da iyi bir sürece vesile olur.
Alanında donanımlı biri olması nedeni ile başarılı olabileceğini düşünüyorum.