Yeni Mekanım.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
T8F7n3.jpeg

OvACi7.jpeg

ijhQXn.jpeg

1 mayısta açıyorum açılışta domuz çevirme var

HAYIRLI olsun diyecektim domuz cevirmeyi gorunce HAYIRLI olmayacagi kanaati getirdim…. Bol kazanclar Fatii

HAYIRLI olsun diyecektim domuz cevirmeyi gorunce HAYIRLI olmayacagi kanaati getirdim…. Bol kazanclar Fatii

İşin şakası o domuz satılıyor İtalyan Fransız mutfağı yapacak birşey yok hayır olmasaydı içinde Erdoğan tekeli kapatırdı D:

Bol kazançlar.

Kapının üzerine ''Cehennemi kundaklayan çılgın Kürt'' yazmanı tavsiye ederim.

Buradaki restaurantlar bizden sorulur 200 e yakın aile var hepsi restoran sahibi çoğunun 9,10 tane mekanı var cehennemde sen yanmazsan ben yanmasam kim yanacak Allah boşa yapmamış

İşin şakası o domuz satılıyor İtalyan Fransız mutfağı yapacak birşey yok hayır olmasaydı içinde Erdoğan tekeli kapatırdı D:
Kaptirdiya once bakacak, hasati begenmiyorsa ektigine bakacak. Bukemedigi bilegi opecek tebrik edecek centilmence bu isler boyle :D

Mekanın güzelmiş, hayırlı olsun. Domuz yemeyene Geyik ikram edersin. Lazanya da varmış, daha ne ister bu insanlar.

Haramı en çok müslümanlar yapıyor zaten bir domuza gelince mesafeli dururlar oda haramı bildiğinden değil midesi almıyor

Mekanın güzelmiş, hayırlı olsun. Domuz yemeyene Geyik ikram edersin. Lazanya da varmış, daha ne ister bu insanlar.

Sağol lazanya ne ki neler var neler en güzeli kremalı somon balığı çorbası entrekot zaten şahane kışın denk gelirsen kestane esmesi yersin

Gelip hic bir yemege begenmeyip,hijyen kurallarina aykiri bir yer diye skayet edicem.

Geri