Yeni komşu

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
14713698_10154591778087179_5995597678063677225_n.jpg

poz vermekte de üstümüze yok hani.. maşallah oğluma..

15241830_10154747049127179_6826724995868971529_n.jpg

Gerçekten de maşallah,ne kadar da şanslısınız.

Gerçekten de maşallah,ne kadar da şanslısınız.

teşekkürler efendim , ben vede gerçek sahibi abimler o şansın farkındayım hani abartmak gibi olmasın benden akıllı o derece .p her eve lazım bitane diyenlerdenim.. :hi:

Kesinlikle katılıyorum size,her eve lazım illede bizim eve:)

Çok fotojenik maşallah : ))
Seviyor sanki fotograf çekinmeyi yada fotodan sonra ödül mü aliyor ki :d

Ikinci fotografinda nekadar karizmatik durdugunun farkinda degil. Uy ma sha Allah ya. Dikkat et birde ya, simdi atlar ziplar pencereden asaga.

Çok fotojenik maşallah : ))
Seviyor sanki fotograf çekinmeyi yada fotodan sonra ödül mü aliyor ki :d

teşekkürler efendim : ))
ıhhm : )))) tespit güzel , şöyle telafus edeyim müsade ile ..
gerçek sahibi ben olmadığımdan bu komut uygulamalarını yaptırırken eed sonunda ödül maması alıyor , kendime alıştırma sürecindeyim gerçek sahibi abim , abimin bir dediğini iki etmiyor , hani abim daha dış kapıda asansörden cıkarken dış kapı evinin kapısı kapalı onun geldiğini hissediyor cıldırıyor böyle ya nasıl anlatayım ki , yalnız bu fotojenik pozları ben cekerken , bahsi geçen ödül mamaları ile yapmaktayım evet..

lakin , fotoğraf çekilmeyide zırtapoz genetik olarak cok seviyor , günde ben haric abim ile yengem akşamdan gece ye kadar her gün abartısız yüz tane foto cektikleri icin bağışıklık kazanmış .p beni biraz uğraştırıyor .))

Ikinci fotografinda nekadar karizmatik durdugunun farkinda degil. Uy ma sha Allah ya. Dikkat et birde ya, simdi atlar ziplar pencereden asaga.

bu dediğinizi hiç düşünmemiştim doğrusu atlayıp atlamama hususuna.. ama ihtimal vermiyorum gene abime bu dediğinizi danışacağım kafama takıldı cevabı .. ama şu var günde üç dört sefer yürüyüşe cıkıyoruz beraber vede yoldan karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakıyor öyle zıplamıyor ben misal bazen kendimi kaptırıyorum geçmeye calişiyorum tasmasının ipi geriliyorda öyle kendime geliyorum meğersem ilerden araba geliyor bizimki olduğu yerde duruyor .))

bu dediğinizi hiç düşünmemiştim doğrusu atlayıp atlamama hususuna.. ama ihtimal vermiyorum gene abime bu dediğinizi danışacağım kafama takıldı cevabı .. ama şu var günde üç dört sefer yürüyüşe cıkıyoruz beraber vede yoldan karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakıyor öyle zıplamıyor ben misal bazen kendimi kaptırıyorum geçmeye calişiyorum tasmasının ipi geriliyorda öyle kendime geliyorum meğersem ilerden araba geliyor bizimki olduğu yerde duruyor .))

Eridim. Hem akilli, hem koruyucu, hem tatli, hem eglenceli. :cici: Bende her eve lazim demek isterdim, fakat bizim eve almazlar. Cok guzel ama, insan gibi birde, bakislara bak :D

Eridim. Hem akilli, hem koruyucu, hem tatli, hem eglenceli. :cici: Bende her eve lazim demek isterdim, fakat bizim eve almazlar. Cok guzel ama, insan gibi birde, bakislara bak :D

abime sordum , balkondan pencereden aşaya atlarmı diye..
cevabı aynen dile getiriyorum affedersiniz sokak dili sözcükleri mevcut ona istinaden..

oğlum , onlar insanlar gibi psikopatmı da atlasınlar.. diye cevap verdi :a
Aybalam hanım , bu bahsi geçen konuyu bi kaç arkadaşla daha konuştum burada , sizede bi kaç kendimizden yaşadığım kesitlerden örnek vereyim..

benim normalde yaşadığım ev müstekail alt katımzda halam oturuyor biz üst katta.. ben cocukluğumdan beri köpeklerle içli dışlıyım , vakti zamanında coban kırması almıştı babam babanem halam yaygara yapmıştı ne işimiz var vs gibisinden sonradan öyle sahiplendiler ki , hani biz bakmıyorduk onlar bakıyordu o derece.. sonra o vefaat etti.. bi kaç köpeğim daha oldu vs vs.. sene iki bin dokuz da halamın kızı üniversiteye girecek söz vermiştim sbirya kurdu aldık getirdik , tabbi hayvan soğuk mevsim hayvanın yaz ayları onlara göre değil , yazın eve almak istedi halam kabul etmedi evde köpeğin ne işi varlar vs ler.. şimdi o bahsi geçen köpeği dışarı cıkartmaya kıyamıyor onu dile getiren halam..

vede bu görsellikde ki oğlumuda ben aldım arkadaşımının köpeğinin yavrularıydı abim istiyordu , yengem hiç istemiyordu istanbulda dokuz katlı bir apartmanda oturuyolar , aldığımda daha gözleri acılmamıştı o kadar kücük dü yengem köpeklerden de korkan bir insan şimdi inanın sabah işe gidiyor , akşam mesai bitene kadar günde beni on on beş kere arıyor , ne yapıyo ne ediyo diye merak ediyor ben bile hayret içersinde kaldım izine geldiğimde yengemi cünkü tanıyan bir insanım..

demek istediğim şu , eski insanlar olsun korkan insanlar olsun hep ön yargı ile bakılıyor..
ön yargıları kırmak insanların elinde ..

goldenların hiç bir sıkıntısı yok evde bakım hususundan, şunun haricinde tabbikide yavruluğundan , sonra verilecek tuvalet eğitimi süreci biraz sıkıntı ondan sonra normal bir insan gibi..

Myself Abinin cevabi gulumsetti. Dogru demis :D Ne bileyim, kucuk cocuk yada bebek yerine koydum kopegi.

Gercekten hosuma gitti. Tesekkur ederim bunlari anlattigin ve paylastigin icin.

elektrkler gidnce de çıkr bakr cama bu arkdaş

onun testtini de yaptım gece vakti , ışıkları komple karartıp bulunduğu en yakın divana cıkıp uslu uslu duruyor cam , vs ayırt edemiyor sanırım .p

hmm olablr karnlık korksu da olablr belki ya da sen ışklrı kaptp tv pc ye bakyosan ondan da alışk olablr sendn huy kapmştr

Hocam bende de var bu velete benzerinden bitane belki bigun yuruyus esnasinda kesisir yollarimiz :heavenly:
Sana neden kanim kaynadigi belli ayni dildenmisiz meger :u3:

Eklemeden gecemicem goldenlar icin en buyuk sorun tuy dokmeleri :liv:
Diger kopeklerden 5kat fazla dokuyorlar diyebilirim cok rahat
Cok akillilar evet bazen cok sasirtiyorlar akillariyla
Goldenini seven tuyune katlanicak tek kosul :liv:

Hocam bende de var bu velete benzerinden bitane belki bigun yuruyus esnasinda kesisir yollarimiz :heavenly:
Sana neden kanim kaynadigi belli ayni dildenmisiz meger :u3:

Bilmukabele arkadaşım : )
Umarim kesişir yollarmız köpeği sevmiyen insanligin dan şüphe duyarım : )) bambaşka bişey bunlarla vakit geçirmek..
Biz insanların ne sorunları oluyor da katlaniliyor onların tüylerimi dert olacak : )
Selamlar..:hi:

Geri