Myself
Gümüş Üye
-
-
-
-
poz vermekte de üstümüze yok hani.. maşallah oğluma..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gerçekten de maşallah,ne kadar da şanslısınız.
Kesinlikle katılıyorum size,her eve lazım illede bizim eve![]()
Çok fotojenik maşallah : ))
Seviyor sanki fotograf çekinmeyi yada fotodan sonra ödül mü aliyor ki :d
Ikinci fotografinda nekadar karizmatik durdugunun farkinda degil. Uy ma sha Allah ya. Dikkat et birde ya, simdi atlar ziplar pencereden asaga.
bu dediğinizi hiç düşünmemiştim doğrusu atlayıp atlamama hususuna.. ama ihtimal vermiyorum gene abime bu dediğinizi danışacağım kafama takıldı cevabı .. ama şu var günde üç dört sefer yürüyüşe cıkıyoruz beraber vede yoldan karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakıyor öyle zıplamıyor ben misal bazen kendimi kaptırıyorum geçmeye calişiyorum tasmasının ipi geriliyorda öyle kendime geliyorum meğersem ilerden araba geliyor bizimki olduğu yerde duruyor .))
Eridim. Hem akilli, hem koruyucu, hem tatli, hem eglenceli. :cici: Bende her eve lazim demek isterdim, fakat bizim eve almazlar. Cok guzel ama, insan gibi birde, bakislara bak![]()
elektrkler gidnce de çıkr bakr cama bu arkdaş
onun testtini de yaptım gece vakti , ışıkları komple karartıp bulunduğu en yakın divana cıkıp uslu uslu duruyor cam , vs ayırt edemiyor sanırım .p

Hocam bende de var bu velete benzerinden bitane belki bigun yuruyus esnasinda kesisir yollarimiz :heavenly:
Sana neden kanim kaynadigi belli ayni dildenmisiz meger :u3: