yeni kedim scottish fold

Konu sahibi son olarak 2305 gün önce görüldü
f64bcfec82095bdcadfda98538c0bcc6.jpg

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan resmen kediyi "şu kameraya bak nalet kedi, baksana lan; foruma foto atacağım" der gibi tutmuş kelleden :/

tekir bu ya kulaklarını kırdım :) aynı kedim

kırma :/ baksana cancağızım nasıl da rahatsız olmuş gibi bakıyor öyle.

[emoji23]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] ilk avlanan üye

ilk mi avlanan uye?

1183670_620x410.jpg

karamuratbenim o kulaklari bilerek yapiyor oyle. bu fakir scottish fold sahibi olamayacagi icin kulaklarıni benzetip teselli ariyor.

Ulan hayin diye giriş yapacaktım kediyi görünce taktik değiştirdim. Sen o kediyi tekir sevdin olduğu gibi kabullenmek zorundasın değiştirmeye çalışma azıcık adamlığı varsa değişmez zatsn

ilk mi avlanan uye?

1183670_620x410.jpg

karamuratbenim o kulaklari bilerek yapiyor oyle. bu fakir scottish fold sahibi olamayacagi icin kulaklarıni benzetip teselli ariyor.
waterlelie ye yaptığım açıklamayla aydınlanmış kabul edin işte her gördüğünüzü incelemeden irdelemeden sazan gibi dalıp goy goy yapıyorsunuz bedavadan .. bu forum sizin gibilerle dalga geçtiğim konularla dolu. .birincilik ödülünü elinden aldım o zaman ikincilik verdim

hatun cok ciddilesti durduramiyoruz ahaha

hocu bizim gibilerle dalga gectigi konulara gidiyoruz yuru

ahahaha ava giderken avlandı haberi yok safımın lvjflfjf
cok sinir yaptin sen tatliskom biraz dinlen

yalnız ben şeye çok güldüm hocu: "bu forum sizin gibilerle dalga geçtiğim konularla dolu."

asfjhkgfkska :DddD

elin dalgasını görmeyen kendi dalgasını büyük sanırmış hocuvvv :/

bkz: dalga geçmek

daha tarzimizi bilmiyo olur o kadar. yakinda dayi demeye baslar. ogrenecek. simdilik ortamlarda avladim desin, kim anlayacak :/

Geri