Yeni insanlarla tanışmak

Konu sahibi son olarak 804 gün önce görüldü
Belirli bir süreden sonra elindekiler bile sana batmaya başlıyor, kendini kapatmaya başladığını düşünüyorum.
Çünkü önceliklerin, hayat şartların, kafa yapın ve bakış açın değişiyor.
En azından benim için öyle oluyor.

Belirli bir süreden sonra elindekiler bile sana batmaya başlıyor, kendini kapatmaya başladığını düşünüyorum.
Çünkü önceliklerin, hayat şartların, kafa yapın ve bakış açın değişiyor.
En azından benim için öyle oluyor.
" "

Eğlenceli olabiliyor, bazen sonuçları can sıkıcı da olabiliyor. Kavun değil sonuçta.

Ben cok zorlaniyorum yeni kisileri hayatima almak cok zaman aliyor. Cok iyi tanimam gerekiyor once.

Isimden dolayi,sürekli yeni insanlarla tanisip,etkilesim saglamak zorundayim..severim de cokca..cünki o kulvardan tanistigim insanlar, özelime giremez..gayet profesyonelce isinizi yapar,konuyu kapatirsiniz..yani genelde fikir olusumlu bir isbirligi/dostluk artik ne denirse.
Olusturdugum yakin cevrem bana yetiyor.
O dairenin icine yeni insanlarin girmesine izin vermiyorum acikcasi.Herkese icimi acamam.Acilmis oduklarima da fazlasiyla güveniyorumdur.

yeni insanlarla tanismak, tanistigin yeni insanlari hayatina almak iki farkli sey. bana n'oldu bilmiyorum, ama artik hosuma gidiyo yeni insanlarla konusmak, tanismak, bulusmak. hayatima veya evime, ailemle veya arkadaslarimla tanistirmaya falan filan oralara kadar gitmiyo, istemem de. araya mesafe biraktigim bir cok kisi var. her tanistiginiz insani hayatiniza almaniza gerek yok ki zaten. bazi iliskiler karsilikli cikarci olmak zorunda mesela. bazi iliskileriniz ise small talk'tan oteye gitmiyo, gitmesin de. o small talk bile ne kadar onemli ve politik aslinda. kendi yarariniza olabilecek iliskiler bunlar. ve tabii ki sonrasinda gercekten kafadengi insanlar var. bunlari da hayatiniza aliyorsunuz. ne bilim, genel olarak siniri olmali insanin. herkesle tanisip da, hayatina almak cok sacma geliyo bana. n'oluyo yani? mesafe, uza pls. o kadar da degil yani.

Genel itibarıyla birilerini çabucak benimseyip hayatına dahil edebilen biri değilim. Herkes kavramı yok hayatımda. Fakat kimi zaman tanımaktan heyecan duyulan insanlar olabiliyor. Rutine bağlayan yaşam içerisinde sizi heyecanlandıran insanlar. Cinsiyetten bağımsız konuştuğunuz vakit aynı frekansı yakalayabildiğiniz ve huzur duyabildiğiniz insanlar.. Az fakat olabiliyor. Bu duyguyu çok iyi film sonrasında harika bir müzik ve kitap akabinde de hissediyorum. Heyecanımı ve keşif arzumu tetikleyene dek yeni insan tanımaktan çok keyif aldığımı söyleyemem.

Sadece tanışmak değil aslında hayatını aktarıyor ve ortak ediyor olman yoruyor. Uzaktan güzel değil mi bazı şeyler

Durduk yere ve zorlama şekilde yapıldığında vakit kaybı ve yük haline gelen tavırlar silsilesi, doğal yollardan ve önyargısız olduğunda etkileyici bir sanat eserinin hikayesini dinlemeye dönüşen insan ihtiyacı…

Dogal, kendiliginden olusan baglar biraz da okul zamaninda olusuyor. Herkes ayni ortamda bulunuyor, istemediginiz kadar bol vaktiniz var, ortak paydaniz cok. Ancak, zaman ilerledikce insanlarin da olusturdugu cevre kemiklestikce, yeni derin baglar olusturabilmek zorlasiyor. Birincisi, onceden harcadiginiz zamani bu kisilerle de harcamaniz gerek, ama oyle bir ekstra zamaniniz yok. Ortak payda kismi bir hayli azalmis oluyor ve baska sorumluluklar biniyor insana (bu ister isle alakali olabilir, ister ozel hayatinizla ilgili olabilir).

Tanistiginiz kisiler olsa da yuzeysel iliskiler seviyesinde kaliyor genelde.

Benim is hayatim nedeniyle, insanlar surekli mekan da degistirince, cevrenizi canli tutmak icin cok caba sarfetmeniz gerekiyor. Ben, insani sosyal bir varlik olarak gorenlerdenim, o yuzden universite zamanlarinda ve sonrasinda, mumkun oldugu kadar cok ve degerli insan biriktirin hayatinizda. Sonra isiniz kolaylasir boyle olunca : ))

Alışkanlıkla alakalı benim alıştıktan sonra normal geliyor. Ama eski alıştıklarım yeni alıştıklarımın ötesine gidemiyor. Şimdilik böyle bilemem

Her zaman dediğim gibi, herkes kendi seçimlerinden sorumludur.
Kimse kimsenin hayatına zorla girmez, buna kendimiz izin veririz.
Yeni insanlar tanımayı severim, dünyanın en kolay insan silen kişisi olarak ayrıca buna ihtiyacım var :)

Geri