Yeni Gün

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
bu yazdıkların hiç de masum değil.. madem öyle diyorsun. yazdıgın defteri kardeşine okutursun... :cici:

Yalnız sanırım biriyle karıştırıyorsunuz beni.
Ben defter tutmam ki ... :şirine:
Tamam kardeşi olan ablalardan biri benim, lakin günlük tutan biri değilim maalesef ...
Ben çok nadir yazarım, yazarsam da anlık yazılar olur, yazar yırtarım ... :cee:

Yalnız sanırım biriyle karıştırıyorsunuz beni.
Ben defter tutmam ki ... :şirine:
Tamam kardeşi olan ablalardan biri benim, lakin günlük tutan biri değilim maalesef ...
Ben çok nadir yazarım, yazarsam da anlık yazılar olur, yazar yırtarım ... :cee:

hım. kusuruma bakma o zaman. günlük veya defter tuttuğunu sanıyordum.
tabi ya.
her kes şair olacak değil ya ..

11822685_929283213801129_8697419833816891035_n.jpg

çiçekler insanın hayatını süsler, evleri süsler, mekanları süsler..
ama bir insan insanın ahiretini süsleye bilir.. cennette kol kola yürüye bilirsiniz

Ellerini duaya,
Gönlünü Mevla 'ya açanlar kaybeder mi hiç ?

11825211_1670521566529092_4086731497849863302_n.jpg

Bozuk paraları kumbaraya atar gibi tebessümlerini beğendğim insanların gülüşlerini kumbarama atıyoru. Bir gün gelir o tebessüm bana lazım olur diye..

Kelimeleri ısraf etmemek lazım, cümleleri araya vermemek adına susuyorum
sonra birazdan akşam olacak ben gökyüzünü seyredecegim.. Bir kaç vakit sonra yağmur yağacak ...

ıslanacagım, gülümseyeceğim.

Kahverengi gözleri var,
Fakat Gökyüzü gibi bakıyor ...

Bu sözü görünce, gökyüzü seven biri olarak burada paylaşmak istedim. :şirine:

Hüzün varsa bil ki
Allah (c.c) Yar ...'. ..!

11703045_1016598408358363_680937352611472517_n.jpg
[/IMG]​

gAoRYb.jpg

...

Yazık değil mi bencilliğini bile fark etmeyecek denli bencilleşmişlere? Kibrini kibrinin çuvalında unutup da elini kolunu bağlayanlara ne demeli? Başkalarını rahatsız etmesi bile kendisini rahatsız edemeyecek kadar zulmün karanlığında yitmişler ne kadar acınasıdır?

Başkalarını görmeyen insan insansızlaşır. Komşusunu dert edinemeyenin kalbi sokaksızlaşır. Şefkatini dışarı taşırmayan insan kalpsizleşir. Ötekilerin varlığını hesaba katmayan insan kendine yabancılaşır. Kendinden öte uzanamayan insanın varlığı azalır. Başkasına hayrı dokunmayınca, kendine de hayırsızlaşır.

Dediğince âlemlere rahmet Peygamberinin [aleyhissalatu vesselam], “insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.”

Senai Demirci

gAoRYb.jpg

...

Yazık değil mi bencilliğini bile fark etmeyecek denli bencilleşmişlere? Kibrini kibrinin çuvalında unutup da elini kolunu bağlayanlara ne demeli? Başkalarını rahatsız etmesi bile kendisini rahatsız edemeyecek kadar zulmün karanlığında yitmişler ne kadar acınasıdır?

Başkalarını görmeyen insan insansızlaşır. Komşusunu dert edinemeyenin kalbi sokaksızlaşır. Şefkatini dışarı taşırmayan insan kalpsizleşir. Ötekilerin varlığını hesaba katmayan insan kendine yabancılaşır. Kendinden öte uzanamayan insanın varlığı azalır. Başkasına hayrı dokunmayınca, kendine de hayırsızlaşır.

Dediğince âlemlere rahmet Peygamberinin [aleyhissalatu vesselam], “insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.”

Senai Demirci
müslüman çevresi ile iştigal olandır :) dolayısı ile sevinçleri paylaşarak çogaltır, üzüntüleri de yine paylaşarak azaltırız :)

güzel şeyler okumalu ve güzel bir dil ile konuşmalıyız. o zaman kalbimizde,ahlakımızda güzelleşir, huyumuz da:)

teşekkürlşer

Allah razı olsun sizden Şems.
Çok güzel konular açıyor ve hem zihni,hem kalbi letafete bizleri de dahil ediyorsunuz.
Bayrak,Hamd Olsun ve bu konunuz enlerimden .

Allah razı olsun sizden Şems.
Çok güzel konular açıyor ve hem zihni,hem kalbi letafete bizleri de dahil ediyorsunuz.
Bayrak,Hamd Olsun ve bu konunuz enlerimden .

teşekkür ederim ..
evvela bu ortamı hazırlayanlardan ve sizden ALLAH razı olsun..

insanı iyiliğe yönlendiren çevresi yani arkadaşlarıdır...
RABBİM ilham verdikçe yeni güzel şeylere vesile olmaya gayret edeceğim

11058218_415508395325627_482895523925905727_o.jpg

bazı insanlar memleket gibidirler..
hiç gitmeseniz de gökyüzündeki rüzgarları, bulutlardaki yağmurlarını hissedebilirsiniz ..

Geri