Yeni gelin terörü :)

• Kullanıcı PapatyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
Konu sahibi son olarak 708 gün önce görüldü
Yeni gelin olmak demek alışveriş demek... Genç kızların hayalini kurduğu tüm o sevimli şeyleri alabilme özgürlüğü demek. Ancak bilindiği üzere son dönemde bu tatlış detayların tadı kaçtı. Yeni gelinlerin göz yakan sunum çılgınlığı daha önce de yazılmıştı. Ancak şunu fark ettim bu çılgınlık hız kesmeden devam ediyor. Bunu bana düşündüren de Yemekteyiz programında gidilen evler oldu.
0d5de228528b8001-0d5de228528b8002.jpeg

Programda yarışmacılar yemek yaptıktan sonra sunucu Onur bey sofrayı kuruyor. Ve yeni evlenmiş genç kadınların sofralarındaki çılgın renk uyumu epey dikkat çekiyor. Örneğin bir yarışmacının mutfağı, tencereleri, tavaları, çatal bıçakları, peçeteleri, rendesi, tuzlukları, her şeyi ama her şeyi pembeydi. Onur bey sofrayı kurmaya giderken genç kadın baya bir tembihte bulundu: ‘O pembe peçeteleri dizmeyi unutmayın Onur bey!’ Zaten evde pembe dışında bir renk olmadığı için Onur beyin pembe peçeteleri de unutmasına imkan yoktu Hayır sofra takımının renk uyumunu anlıyorum. Ancak mutfaktaki blendr’ın bile pembe olması bir tek bana mı garip geliyor?
0d5de27f048a6001-0d5de27f048a6002.jpeg

0d5de2a75c4b8001-0d5de2a75c4b8002.jpeg

Programı izledikçe “Aa yeni gelinlerin sunum çılgınlığı vardı değil mi... Hala sürüyor mu ya?’ diye sordum. Ardından Facebok’taki sunumcu hanımlarımızın açık gruplarına girdim. Ne de göreyim... Sunum çılgınlığında çıta arşa çıkmış. Herkes yaratıcılıkta ve rüküşlükte tüm hünerlerini sergilemiş...
0d5de2b6dc0a6001-0d5de2b6dc0a6002.jpeg

Ve şu fotoğrafını paylaştığım örnek artık bende son nokta oldu. Kreplerden tesettürlü bir Barbie bebek yapılmış! Krepten Barbie’ye başörtüsü yapılmış, kızcağıza kreplerden kabarık etek yapılmış! Bence gerçekten bunun ötesi olamaz. Peki sizce neden böyle? Neden sunum çılgınlığı geçici bir moda olarak zihinlerde yer etmedi? Neden hala zeytinlere tek tek sunum yapılıyor? Neden Tutku bisküvileri sandalyelerde oturuyor?

0d5de2c76b0b8001-0d5de2c76b0b8002.jpeg

0d5de2d399ca6001-0d5de2d399ca6002.jpeg
0d5de2dd0a0b8001-0d5de2dd0a0b8002.jpeg

Konuya girince arkada şey çalabilir mi?
Kimin kocasııı buuu bu benim kocaaam...

tutkuyu sandalyeye oturtmadan ikram eden de kadınım demesin...

Yalnız tutkuların sandalyede beli ağrımıştır. Koltuğa mı alsak?

en büyük hayali evlenmek olan, kendisini kocasına adamış kızlar, kızlarımız

Aşkım bunu da simleyecek misin?
-Neyi aşkım.
-Bunu.

Bir orası kaldı kurdelağ murdelağ takmadığın süslemediğin, bence çıkartma filan da takalım. Çalışma alanı müsait ya, guaj boya da yapabilirsin, çok çok yıkarız sonra. Sunum her şeydir.

Geri