Yeni gelen uyelere forumda yapılan zulümler

Konu sahibi son olarak 246 gün önce görüldü
Gayet güzel karşılanmıştım hiç yabancılık çekmedim. Birazda sizin tavrınızla alakalı bi durum sanırım bu.

• Alkış
Tepkiler: W
Ben forumsala birleşme öncesi de üyeydim ama çok karışıktı her gün kavga ediyordu millet bi de forum sürekli çöküyordu....
Dedim nereye düştüm... Zorbalığa uğramadım çünkü @Lena sekizim arkamdaydı hemen dedi ben tanıyorum onu hoş geldin falan filan...
Ama ilk geldiğimde karmaya ayar olmuştum o kadar açık saçık yazıyordu ki jsdfkjsdfh sürekli rapor ediyordum baktım bi şey yapılmıyor adama çatmıştım ne biçim yazıyorsun sen diye....
Ne bilim... irc kafasıyız biz...

Foruma 7. Gelişimde gene multi haftası yemiştim. Bu kez herkesin korkulu rüyası kiminin travması haline dönüşen Mahlas oldum. Açıkçası kıskandım mahlası...
Merak edip araştırdım bu mahlası. Yakın zamanda tanışıp buraya gelmesi için davet edicem...

images

• Hımm
Tepkiler: ne
Yeni gelen uyelerimizi engisizyon odalarimizda agirliyoruz.
Merak etmeyin , butun aletlerimiz hijyenik ve sterildir.
Disciples.jpg

Bazı salak saçma insanlar dozunu abartıyor onun dışında np goy goy sonuçta

Belki yeni katılan arkadaşlarımızın buraya alışmaları biraz zaman alıyordur.
Beklentiler ve karşılaşılanlar farklı olur her zaman.

Bu tür olaylar sadece forumlarda olmaz, yeni başladığınız bir iş yerinde, okulda veya şehirde de olabilir. Bu hayatın olağan akışına uygun bir durum ama doğru mu değil tabiki. Bizde onaylamıyoruz ama siz bulunduğunuz ortamın tadını çıkarın çünkü aynı görüşte olabileceğiniz insanların da olduğunu unutmayın :)
Bana forumda cok laf sokmaya çalışıyorlar

Yeni gelenleri daha çok mahlas sanıp zorbalıyorlar jfkdj
Ben hiç birine maruz kalmadım neyse ki..
O kim ya Onurcanı biliyorun da mahlası henüz görmedim

Geri