Yeni geldim merhaba herkeze

Konu sahibi son olarak 3793 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayal kurmak güzeldir. Hayaller seni hayal kırıklığına uğratmaz umarım. Hoş geldin iyi eğlenceler.

Herkez yazan herkese gıcık oluyorum bu seferlik hoş görüyorum. Hoş geldin diyerek....

Herkez gözümü tirmaladi.
Hoşgeldin

Çok çok uzun zamandır bir forum sitesine üye olupta vakit geçirmemiştim. İşim gereği yeni insanlarla tanışmak istediğim için üye oldum bu siteye. Ben bir network firmasında çalışıyorum. Büyük hayalleri ve hedefleri olan insanları işime dahil etmek istiyorum ve bunun için burdayım. Ve bir çok insana fırsat kapısı açacağımı düşünüyorum. Umarım bu forum sayesinde birçok yeni hayata dokunurum Hayal kurmaktan korkmayın hepinizin onları gerçekleştirme şansı var büyük düşünün

Simdi bizim eniste tarzinda bir konusma yapmissin.

Oda derki haci abi senin mercedes s350 logn amg alman %50 ihtimal yani ya alirsin ya almazsin der. Matematikte ihtimallerde. Olasiliktami ne oyleymis. Bende % -2 milyon derim.

Yani hayal kurmaktan korkmayin derken hayali yapabileceginize inandiginiz seylerde kurun. Yoksa uzulen siz olursunuz burada ablamizin dedigi hayal kurun hepimizin onlari gerceklestirme sansi var dedigi kisimda benim dedigim gibi sadece buyuk dusunun kismi yanlis. Kucukten buyuge dusunun once kucuk.

Neyse hos geldin ben yukarida bahsettigim araci almak isyiyorum yardimci olursan sevinirim. (:

Classiic seni iyi anlıyorum kardeşim. Bende senin gibi hep küçük düşünürdüm. Çünkü bize böyle öğretildi. Azla Yetinmeyi öğrendik. Ama doğru olan bu değil kardeşim, gerçekte var olan farklı bir dünya. Ben sana sahip olamıyacağın şeylerin hayalini kur demiyorum. Küçük ve büyük ne olursa hayal kur onu hedef al ve sahip ol bu mümkün. Sadece bunu gerçekleştirmek için bir fırsat gerekiyor. Ve bu fırsatın kimse farkında değil.

Hoşbuldum bi laf vardır azimle ... Duvarı delermiş bana bi fırsat sundular hayallerimi gerçekleştirmem için gerçekten emek verirsem herşey mümkün

Sansürlediğin sıçan kelimesi fare türünde ki hayvan anlamında sansüre gerek yok .p bknz. Azimli sıçan duvarı delermiş.

Hoşgeldin

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. : )

Biz forumca dil bilgisine takıntılıyız. Cümlelerinizdeki yazım hatalarını düzeltirseniz sevinirim. Oradaki ''herkez'' o kadar batıyor ki. Teşekkürler.
Hoş geldiniz (sahi bu nasıl yazılıyor birleşik mi yoksa ayrı mı?)

Pardon soru işareti koymayı unuttum.
Hayat böyle küçük şeylere takılmaya değer mi ya?

Hoşbuldum arzu ben biraz reklam kokabilir evet şahsen yaptığım işi tüm dünyaya duyurmak isterim çünkü işime aşığım
Ne işle meşgulsün bu kadar işini seven bir insan tanıyorum :asd:

düşün düşün nereye kadar

sende haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri