Yeni forumda yeni bir başlangıç

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
başka bir foruma küsüp gelince, foruma merhaba cümlesi : )Küstürmeyelim üyeleri bu zamanda üye bulmak zor .

genellikle başka bir forumdan süresiz banlanınca gerçekleşen olay.

bkz: ben

burayı da sevdim, sevmedim değil. ama burayı da terk edebilirim :/
herkesin forumuna kimse garışamaz.

Forum çevresi geniştir :)

foruma neden küsülür ?

Forum camiası küçüktür :) burdaki arkadaşların çoğunun başka forumlarda bir merhabası var ama bu iyi bir şey tek bir yerle yetinmek aşırı sıradanlık gibi :p çevre yapıyorlar ne güzel

Ben bir.kac forumu da takip.ediyom birine kusup birine gitmiyorum ama su bir gercek bazi kisiler var baska forumlarda da karsima cikiyor

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsan mı ki küsülsün.

bir de yeni nick, yeni avatar, yeni imza, yeni vs.. ise tadından yenmez.şajldfşasadş

yapamadığım birşeylerden biri de bu ya.
uzun süre alışınca gitmem. hep öyle oldu.

Pek başıma gelmez , nadir karşılaştığım durum.

Altı üstü bir forumda takılmayı bırakıp yeni bir forumda takılmaya başlıyorsun. :)

Yeni başlangıçlar falan diye dramatize edilecek bir durum yok. :) Sıradan bir olay, bu kadar abartmayınız.

Insanin vaktini nasil kullandigiyla alakali. Vakit bulan girsin, ucede girsin bese de girsin herkesin tercihi kendine.

Ben de nasil bulastiysam geldim alistim bu foruma. Kafa dagitmaya iki karalayip cikiyoruz.

Seni bağlayan yoksa, ne şiş yansın ne kebap dersen, yağcı olarak dolanırsan ortada, kıdemlı üye olma adayısın.
Ha doğrularından tavriz vermeyen, nahoş durumlara maruz kalıyorsan başlangıç kaçınılmazdır.

kızlar gelsin
pardon kadınlar

Benim de kustuhum forumlar oldu ama ben zaten bütün forumlara takildigim.icin öyle bir sıkıntım olmadı ,diğerleriyle kaldığım yerden devam ettim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harcanıyom harcanıyom beni ne modlar ne fortlar ne yöneticiler ne adminmtiler ne fulti multiler istedi haberin var mı :pppp

Geri