Yeni facebook duvar yazıları

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü
Ben süper mario'nun yerinde olsam prensesi kurtardıktan sonra sonra 'Kızım senin bu adamlarla ne işin var ? Nasıl düştün bu bataklığa ?' diye hesap sorarım.Adam akıllı bi açıklama yapamazsa da direk yol veririm.Akşam olunca da büyüme mantarlarından acılı sote yapar yanına da bi ufak rakı açıp tribe bağlarım :)

Uzmanların 10 yıl önce söylediği 'Önümüzdeki 10 yıl içerisinde küresel ısınmanın etkilerini gözle görülür biçimde göreceğiz. ' lafından kızların yıllardır pantolonun altına giydikleri taytı artık pantolonsuz giyebilecekleri hiç aklıma gelmemişti :)

Tutturmuşsunuz sevgilinin gülüşü diye, ulan benim annemin baş örtüsüne sakızı yapıştırmasına dünyalar verilir..

Hangi erkek pes oynarken maçı durdurup sevgilisinin mesajına baktıysa, hangi kız oje sürerken bir eliyle sevgilinin mesajına cevap verdiyse; getirin onları bi çeyrek altın takalım..

Kadın değilsin sen, erkeğin ben olmadıkça..

Bak kızım ''Ayrıldık'' kelimesiyle bitmiyo bu iş.Sen orada sigaradan derin bir nefes çekersin, külü benim içime düşer..

Bir Simitle mutlu olan bi biz, bide martılar zaten :)

Maksat vucuduna değilde, kalbine o ismi yazdırmak. Neyse siz singe devam.

Cumanız mübarek olsun demeye gerek yok gençler.O zaten öyledir.Asıl olan Cuma sizi mübarek kılsın .

Kan Uyanır Uykusundan, JiLeet Sevişirken Damarda ¦

[ Taak jiLetii Dudaqınaaa ~ Şaah Damarım'dan Öp Benii ]

Yokluğun diyorum, öyle bir yaktı ki canımı bir ömür üşümem artık .

Hava o kadar soğukki, merak etme elini tutmayı değilde, kömüre zam gelmese bari.

Turkey kelimesi hindi anlamına geliyo diye dalga gecen ingilizlere 50 yıllık kraliçeleri Elizabeth'in Türkçe'de ne anlama geldiğini anlatamayız ;D ♥

Yemin olsun unutacağım seni, hele bir toprağa karışalımda .

Küçük Bir Çocuk Seslendi Arkamdan, Abi Hayallerini Düşürmüşsün..!

Sigara değil , seni sigaraya başlatan sağlığa zararlıydı aslında..

Evrende sadece ikimiz kalsak; ilk adımı birbirimizden bekler, yine de beceremezdik "Biz" olup, birlikte ölmeyi..

Bak kızım ''Ayrıldık'' kelimesiyle bitmiyo bu iş.Sen orada sigaradan derin bir nefes çekersin, külü benim içime düşer..

Kadın değilsin sen, erkeğin ben olmadıkça..

Güzeller. süper mario yu beğendim :>

Emegeni saglik güzeller.

Benide bu hosuma gitti..

Evrende sadece ikimiz kalsak; ilk adımı birbirimizden bekler, yine de beceremezdik "Biz" olup, birlikte ölmeyi..

Geri