Yeni Facebook Duvar Yazıları - Güzel Facebook Yazıları - 2013 Facebook Duvar Yazıları

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook
yeni facebook duvar yazıları
güzel facebook duvar yazıları
2013 facebook duvar yazıları

-Benim de her lafa verilecek bir cevabım var ama o cevap aklıma olay anında değil de gece yatağıma yattığımda geliyor iyi gecelerrr...

-Klavyedeki boşluk tuşu gibisin , çok yer kaplıyosun ama boşsun işte..

-Hálà yanlızsan henüz tanışmadık demektir

-Yuvarlanıpta bizi bulamayan tencereye yazıklar olsun.

-Bir çay doldur hayatim kadar koyu olsun seker atma içine derdim kadar acı olsun çıkar kaşığı içinden benim gibi yanlız olsun

-İnternetin Sınırsız Olabilir, Ama Zamanın Sınırsız Değil... Ömür Kotan Her An Dolabilir...

-Erkek olmak ilahi bir mecburiyettir. Adam olmak o mecburiyetin hakkını verebilmektir.

-Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazandibidir.Leyla sev beni sokma müşküle gel kaşık atalım iki tabak keşküle.

-Mutluluğun Güzel Yanı Paraya İhtiyaç Duyulmadan Da Elde Edilebilmesidir

-Düşlerim gibi karardı gözlerim umut mu bıraktılar ki hayata güleyim. .

-Düşündüğün kadar karmaşık,, öğrendiğin ve gördüğün kadar çirkin,bildiğin kadar zor,vefan kadar nankör,sevdiğin kadar sevgisiz,inceliğin kadar kaba,,nasıl birşey bu?

-Onu beklemeyi ne zaman bırakacaksın? -Geldiği gün

-Üç günlük dünyanın üçünçü gününe , gelmiş gibiyim.

-Sevgili facebook, tanıyor olabileceğim gereksiz insanları göstereceğine, tanışabileceğimiz yalnız insanları göstersen çoh sevaba girersin yeminle

-Bu "Aşkım" kim ya. Herkesin telefonuna kayıtlı bi bende yok.

-Araba motorsuz, yumurta tuzsuz, gökyüzü kuşsuz, ağaç susuz, fatmagül suçsuz bende sensiz olamam.

Geri