Yeni evlenen bir geline ne hediye edilir ?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Iki yakin arkadasim evlendi evlerine ne götüreblirim havlu ve tas disinda fikir alisverisine acigim:)

Kapi susu olabilir
Ornk : X Ailesine Hosgeldiniz
Yads evinde bir eksigi varsa onu alabilirsin + para

Ben oyle yapiyorum. Donuste bende 2 ev gorcem ucuyo paraciklar://

bence en güzeli neye ihtiyacı olduğunu sormak. yakın arkadaşsa bu yapılabilir bi şey, diğer türlü klasik ve gereksiz şeylere kaçılıyor çünküsü.
evlenmeyin artık ya, ne evlenip duruyonuz...

kapsül kahve makinesi.
filtre kahve makinesi
turk kahvesi makinesi.

kız kardeşim hediye olarak bunlardan birini istemişti benden, sanki babasının evinde kahveyi cezveyle yapmiyormus gibi

Nasil hayatda kalabilirim rehberi.

Biri yakin arkadasim ceyizlik birsey al dedi Hic birseyim yok :D digerini bilemedim :D Güzel bir Tabak da Olabilir ozaman belkim meyve olur icine :D

yeni evlenen arkadaşıma en son ev hediyesi, iyi bir kırmızı şarap iki de kadeh aldım. Takımlarınızı bozmayın ne zaman canınız şarap istedi bunlardan için dedim : )

Çok mutlu oldular. Arkadaşların alkol kullanıyor mu bilmiyorum. Fikir olsun diye yazdım.

Esprili iki kahve fincanı da götürebilirsin.

Ya da sen pastacısın pasta altlıklarını bilirsin, çok kullanışlı oluyor. Pasta kesmeden önce şık altlıkla servise açabilecekleri bir hediye. Herkesin evinde olmuyor öyle ince detaylar.

öneri konusymş, genel konu sandydm. biz para topladk hep aramzda borçlarmz var dedilr dha hayra geçiyomş. evleri kendilerinnse avize de alabilrsn. hem ev hediyesi hem düğün

Son düzenleme:
Güzel fikirleriniz Icin Tesekkür ederim :)
Bende kahve makinesi tava falan olur mu diye bir düsünmüstüm Sonra Cok mu abarttim diye düsündüm öylece konu acarken buldum kendimi:D

Küçük ev aletlerinde eksiği vardır illaki. Sorulabilir bence alakasız bir şey almaktansa.

Geri