Yeni evine hoş geldin Talisca!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yeni evine hoş geldin Talisca!

Kulübümüz, yıldız futbolcu Anderson Talisca ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalamıştır.

Talisca’ya yeni evine hoş geldin diyor; Sarı Lacivertli Çubuklu formamızla şampiyonluklarla taçlanan başarılı bir kariyer diliyoruz.

Her yeni gelen transfer gibi Fenerbahçe'de oynamanın bir ayrıcalık olduğunun bilincinde.

Fenerbahçe'ye transfer olan Talisca'dan ilk açıklama: Büyük bir onur

Fenerbahçe'nin yeni transferi Anderson Talisca, kendisini 1.5 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra FB TV'ye röportaj verdi.

Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, “Bence ilk kelime minnettarlık. Tüm bu görüşmeler sürecinde yaşananlar çok özeldi ki Fenerbahçe formasını giymemi sağladı. Benim için büyük bir onur. Çok mutluyum, elimden gelenin en iyisini yapmak için motiveyim. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu sevgi için çok teşekkür ediyorum. Benim için inanılmazdı. Onlara şunu söyleyebilirim bu takımı desteklemeye devam edin. Bence çok iyi bir takımımız var ve bu kulüp için her zaman daha büyük bir şeyler başarabiliriz. Bence takım çok motive, her maçta elinden gelenin en iyisini yapıyor. Dün benim için yaptıkları karşılama çok özeldi, kalbimde ve hafızamda yer etti. Bu kulübü temsil etmek benim için büyük bir onur ve büyük bir sorumluluk olacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak

Belinay ı çok üzdü bu herif. Paylaşımlarını görmeniz lazım çocuuumun kahroldu jkfjdks

Parayı veren düdüğü çalar. FB o eski günlerine dönüyor. Camia olarak tepemizi attırmayın.
sacha boey diyorlar. Fjnfnfjjf
Peki cengonun bjkyi reddetmesi… djjfjfj

Belinay ı çok üzdü bu herif. Paylaşımlarını görmeniz lazım çocuuumun kahroldu jkfjdks
Profesyonel futbolcular için sadece iyi futbol takımları vardır yoksa kariyerlerini gölgelemiş olurlar. Batshuayi, Galatasaray'a geçtiğinde çok eleştirildi ancak mantıklı düşününce anormal bir durum yok.

Ne kadar profesyonel oyuncu gelirse gelsin takımın ruhu canlanmadığı sürece her şey eksik gidecek Fenerbahçe basit bir kulüp değildir ama böyle kişiler gelip sonuçlar alamayınca basit gibi görünüyor kolay lokma diyorlar ve haklılar.

Profesyonel futbolcular için sadece iyi futbol takımları vardır yoksa kariyerlerini gölgelemiş olurlar. Batshuayi, Galatasaray'a geçtiğinde çok eleştirildi ancak mantıklı düşününce anormal bir durum yok.
10 yaşında bi çocuğa bunu anlatamazsın jfkdjsk

Umarım sizleri utandıracak…

senin gibi topçunun allah evlerine ateşler salsın ya kahhar adıyla kahru perişan eylesin.

transfer şampiyonu fenerbahçemizi tebrik ederim. her sene şampiyon oluyorlar. işin geyiği bir tarafa fenerbahçe kumar oynadı, tutarsa iyi. ben tutmayacağını düşünenlerdenim. mesut özil gibi bir sonu olacak.

Geri