Yeni doğan bebeğini ölüme terketti.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Son dakika haberleri... Sivas'ta boş bir arsada bulunan ve kurtarılamayarak ölen bebeğin boş arasaya çöp gibi atılma anı görüntüleri ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde kent merkezinde boş bir arsaya terk edilmiş halde bulunan erkek bebek, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi'nde yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hava sıcaklığının eksi 1 derece civarında olduğu saatlerde arsaya bırakılan bebeğin hipotermiye girdiği ve bu nedenle de kurtarılamadığı öğrenildi.

Öte yandan polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda bebeği söz konusu arsaya bıraktığı ileri sürülen şüpheli bir kadın gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

bu kadınıda dondurucuya atacaksın o zaman anlar bebeğin acısını

Bebege yanlis bir hareket :/ dogurana Kadar beklemeseydi Bari madem istemiYordu :/ Ama Kim bilir anne de Neler yasiyor saglikli bi beyin ve piskoloji de olmadigi net..Kim bilir hikayen Neler cikar Simdi

Bebege yanlis bir hareket :/ dogurana Kadar beklemeseydi Bari madem istemiYordu :/ Ama Kim bilir anne de Neler yasiyor saglikli bi beyin ve piskoloji de olmadigi net..Kim bilir hikayen Neler cikar Simdi

Hikayesi mi? Ne olursa olsun yahu. Bakamayacaksan yapmayacaksin o cocugu. Hadi dogurdun bakamadin devlet yardimi istersin. Her kadin cocuk dogurabilir ama Anne olamiyor iste. Her gun evlat acisi yasayan insanlar var.

Aile yapilandirmasi diye bir sey var. Yani bakabildigin kadar cocuk yap dedigi kadar bakamayacaksan yapma diyor, kendini koru diyor.

Yemek hazırlığında gördüm bu üzücü haberi. Sabah sabah o vakittte afedersiniz totonuz donar bu Allahsız bir de battaniyeyi almış.:( Seninde battaniyeninde de de dee. :/ Ailesi kızarsa imiş. Sen bu vicdansızlıkla anne olamamışsın aile mi olacaksın. Zıplattı sinirlerimi haaa.

Güzel Yazmissin sana katiliyorum Anne zaten degil lafin gelisi kullandim... kadin Neler yasiyor BilmiYoruz yargilayamayiz bence her ne Kadar yaptigi Cokca yanlis bir hareket olsa da...
Böyleleri keske cocuk yapmasa cocugun c sini hakketmiyor sabahtan Aksama Kadar kadina giydiririz Anca sözlerimizle ..

Geri