Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senden beklenen hamleyi başkası yapmış.sadece icardi ismini vermek varken atlas ezel ismini de koymuşlar, rezalet.
kızım için icardisu düşünüyorum. erkek olursa aile ve sosyal hizmetler müdürlüğü önüne bırakırım.Senden beklenen hamleyi başkası yapmış.
Icardisu ve Icardican diye düşünmüyor musun sen de?
Futbolcu olurdu, neden ki?kızım için icardisu düşünüyorum. erkek olursa aile ve sosyal hizmetler müdürlüğü önüne bırakırım.
büyümesiyle uğraşılmaz. hazır büyütülmüş, yetenekli, top cambazı, dripling yapan, gelişime açık erkek çocuğu varsa nüfusuma geçirebilirim.Futbolcu olurdu, neden ki?
Wanda gibi düşüneceksin. Erkekler futbolcu olacak kızlar da futbol menajeri.büyümesiyle uğraşılmaz. hazır büyütülmüş, yetenekli, top cambazı, dripling yapan, gelişime açık erkek çocuğu varsa nüfusuma geçirebilirim.
Diğerinin ismi Sicardi mi yoksa ?Geçen bir haberde de görmüştüm, ikizlerinden birinin ismini icardi koymuşlardi;DD
Yok ya linkini bulursam bakım bir onun ki normal bir isimdi;DDDDDiğerinin ismi Sicardi mi yoksa ?