Yeni doğan bebeğin kilosu ne kadardır

Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
yeni doğan bebek kaç kilo gelir, yeni doğan bebek ne kadar ağırlıktadır, yeni doğan bebek kilosu, yeni doğan bebek kaç kilo olur, yeni doğan bebek

Yeni doğan bir bebek zamanında doğmuşsa 2,5 kilo ile 4 kilo arasında kiloya sahip olur.

Ben 4 küsur kilo dovmuşum. Doktor demiş, Hülya Hn, bu bebek çıkmaz, size Yüce Caesarea yapalım, daha rahat olur, annem demiş ay karnım bozulacak.

Ay karnım bozulacak mı, tamam en güzel en estetik sendin anladık tamam.

Ben 4 küsur kilo dovmuşum. Doktor demiş, Hülya Hn, bu bebek çıkmaz, size Yüce Caesarea yapalım, daha rahat olur, annem demiş ay karnım bozulacak.

Ay karnım bozulacak mı, tamam en güzel en estetik sendin anladık tamam.
Seni direkt okula yazdırmaları gerekiyormuş.:D

Ben çok zayıf doğmuşum, babaannem bu kız kesin ölür eve getirmeyin demiş hatta shshhs

Ben çok zayıf doğmuşum, babaannem bu kız kesin ölür eve getirmeyin demiş hatta shshhs
ay, bende oyle dogmusum ve bana da yasamaz bu olur, demisler. Ama yasamisim iste hala da yasiyorum. gsgsgd

Benim bebe 3.050 gr dogdu. 1kac gun icinde var olan odemi atmasi gerekiyor. Yani 3'un altinda olmasi gerekiyor ve sonra tekrar duzenli/saglikli sekilde kilo almasi/artması gerekiyor. Ama işte bunyeden bunyeye fark oluyor.
Herhangi 1sorun yoksa sagligi icin gerisini kafaya takmamak gerekiyor.

Ya 1.750 gram prematüre doğsa. Bayram arefesinde bayramlık bile bulamamıştık.. Kafası çay tabağı kadar var yok arası idi. Şimdi voleybola gidiyor 13 yaşında bildiğin sırık…

Geri