Yeni değil, geç kalmış bir üye… çünkü

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Kişi kendinden bilirmiş Allah yolunu açık etsin bir sıkıntısı derdimi var yanlış bir şey mi dedim diye özelden yazdım bilerek maksatlı yapıyorum dedi sıkıntılı kendi haline bıraktım. :üf:
Abicim bende herkesi Multi sanıyorum kusura bakma psikolojimiz bozuqe

Abicim bende herkesi Multi sanıyorum kusura bakma psikolojimiz bozuqe
Bu benlik bir problem değil ama insan selam bile vermeden Referans sen multisin inandıramazsın beni gibi mesajlar atmak ne kadar doğru. Değilim multi felan ama inanmayacaksınız galiba yaşanmışlık var ama böylede yaklaşılmaması gerektiği düşüncesindeyim sonuçta tanışmak için bir başlık oluşturdum sizlerle.

Selam,

O zaman Tekrardan hos geldiniz.

Bu arada nicki 1yerden animsiyor gibiyim ilk defa kullanmiyorsaniz eger. -Ama nereden hatirlamiyoŕum =l -

+ uzunca 1sure buna maruz kalacaksiniz. Enerjiniz cekilmesin/kesintiye ugramasin 1sekilde bunu asacaginizi umuyorum. Tabi sizi taniyan bilen olursa bu is daha kolay/can sIkIntIsIZ ilerler. =l

Soyle serzenis birakayim;

Benim de boyle 1yukseldigim ara oldu'ydu, hatirladikca gulerim. Tabi o an yasarken komik degildi. Simdi guluyorum ama. adsf bulursam mesajimi eklerim.

Çıkar vur lan masaya "İD" ni , görsünler multi misin değil misin lsadkjfhksdjfhksdjfh

Hoş geldin .
Thundeers nickine çok anişayım ve çok eski zamanlardan olmalı ama nerden çıkaramadım.
Ama normaldir, zibilyon tane forum sitesinde bulundum taaaa antik çağlardan beri.
Hoş geldin dostum tekrardan, güzel vakit geçirmen dileğimle.

Sonunda Güzel konular noktasında Ortak fikirlerde buluşacağımız birini buldum galiba. Hoş geldin kardeşim.

@Thundeers hosgeldin keyifli forumlar....
Teşekkürler keyifli forumlar sizede.
Selam,

O zaman Tekrardan hos geldiniz.

Bu arada nicki 1yerden animsiyor gibiyim ilk defa kullanmiyorsaniz eger. -Ama nereden hatirlamiyoŕum =l -

+ uzunca 1sure buna maruz kalacaksiniz. Enerjiniz cekilmesin/kesintiye ugramasin 1sekilde bunu asacaginizi umuyorum. Tabi sizi taniyan bilen olursa bu is daha kolay/can sIkIntIsIZ ilerler. =l

Soyle serzenis birakayim;

Benim de boyle 1yukseldigim ara oldu'ydu, hatirladikca gulerim. Tabi o an yasarken komik degildi. Simdi guluyorum ama. adsf bulursam mesajimi eklerim.
Valla internet sorunu vardı evde çözdüm umarım sıcak bir ortam yakalar ve devamlı kalırım buralarda forum sitelerinden 2021de bırakmışım en son geçmişi baktımda bir.
Buldum.

330'dan 332'ye kadar.

Tanidigim forum arkadas'lar'imla zorbalanmistik.

Nasil cileden ciktiysam artik yagdirmisim. Adsfs
Hahahah aynı konuda şikayet etmişiz valla bende cileden çıkmak üzereydim ki yeni gelenlere çekiliyormuş bu olay :D
Çıkar vur lan masaya "İD" ni , görsünler multi misin değil misin lsadkjfhksdjfhksdjfh
Ben saksı değilim asksdhgskdgs :D
Emre deyince hatırladım (?)

Hoşgeldin
Nickden ben pek anımsayamadım ama olsun hoşbulduk teşekkür ederim.
Hoş geldin .
Thundeers nickine çok anişayım ve çok eski zamanlardan olmalı ama nerden çıkaramadım.
Ama normaldir, zibilyon tane forum sitesinde bulundum taaaa antik çağlardan beri.
Hoş geldin dostum tekrardan, güzel vakit geçirmen dileğimle.
Evet çok eski zamanlarda kullanıyordum taş devrinden kalma denebilir düsler isimli sitede bulunmuştum senelerce.
Şimdi sen hangi emreyi biliyorsun bilemedim :emoji_relieved:
hoşbulduk teşekkür ederim.
Sonunda Güzel konular noktasında Ortak fikirlerde buluşacağımız birini buldum galiba. Hoş geldin kardeşim.
Teşekkür ederim güzel mesajınız için öyle olmasını umuyorum bende .
Ama @ismail89 e Haksızlık Bu Kamil abi.
Onunda hakkı var sende.

@Thundeers hosgeldın
Teşekkür ederim.
Hb Abla.

@Thundeers bende tanıdım seni simdi Özkan'ın ordan tekrar hoşgeldin 🌺

Teşekkürler keyifli forumlar sizede.

Valla internet sorunu vardı evde çözdüm umarım sıcak bir ortam yakalar ve devamlı kalırım buralarda forum sitelerinden 2021de bırakmışım en son geçmişi baktımda bir.

Hahahah aynı konuda şikayet etmişiz valla bende cileden çıkmak üzereydim ki yeni gelenlere çekiliyormuş bu olay :D

Ben saksı değilim asksdhgskdgs :D

Nickden ben pek anımsayamadım ama olsun hoşbulduk teşekkür ederim.

Evet çok eski zamanlarda kullanıyordum taş devrinden kalma denebilir düsler isimli sitede bulunmuştum senelerce.

Şimdi sen hangi emreyi biliyorsun bilemedim :emoji_relieved:

hoşbulduk teşekkür ederim.

Teşekkür ederim güzel mesajınız için öyle olmasını umuyorum bende .

Teşekkür ederim.

Hb Abla.
Aa bildim orayi. Denk gelmemisiz.

Evet, siz takilin keyfinizce. iyi forumlar, iyi eglenceler.

Geri