Yeni çıkan her elektronik eşyayı almak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sanırım artik bu bir hastalık çünkü evinde süpürgesi olanlar dyson için siraya girdi neymiş eğilmeden dik süpürebiliyorlarmis önce robot süpürge aldilar sonra dövdüler güzel süpürmüyor diye ))

Teknoloji bağımlılığı aşamasında değil ve hayatını kolaylaştırıyorsa anlaşılabilir bir durum ancak çoğu nasıl kullanacağını bile bilmediği bir sürü şeyi ya indirimde alıyor ya da eve gelen gidene hava olsun diye bir köşede tutuyor.

Teknolojiyi doğru kullanabilen alsın fakat gösteriş için alanlar zaten kendini hemen belli ediyor.

asla ben değilimdir bu, genelde işime yarayacak bir şeyse almak isterim. mesela benim bi arkadaşımın evi maalesef mediamarkt gibi. bir insanın evinde standart torbalı süpürge, dikey süpürge, dyson dikey süpürge, ıslak zeminler için moplu bir şey ve robot süpürge olur mu? ha bebekli, hayvanlı evlerde robot süpürge güzel bir şey bence ama ben biraz o şarj yerinden bıcır bıcır çıkıp dolanmasından ürküyorum... hala kabullenemiyorum bu kadar akıllı olmalarını. dysonları da çok abartıyorlar diyordum da saçıma bi kere denedim, kıvırcıklıktan vazgeçmek istesem kesin alırdım. tüy gibi saçı bile beyonce saçı gibi yapıyo, bunların ürünlerinin içinde efsunlu bir şeyler var, araştırılsın...

Elektroniğin e’sine ilgi duymuyorum, ihtiyaç dahilinde araştırıyorum, men of my family’e danışıp ona göre alıyorum. Teknolojik mevzulardan uzağım kfjd 7 senedir asus pc kullanıyorum, ısınmaya başladı ve artık delirtecek kadar yavaş, birkaç aya yenisini alırım, böyle ilerlerim… durum budur
Edit Bu arada dikey süpürgem var, ayakta dik olarak süpürebiliyorum kfjf

Kurutmalık şart , Dikey süpürge şart , robot süpürge şart bu ara halı koltuk yıkama makinesine gözü diktim
Memo tuvalet eğitiminde evi biraz suladı .
Maaşımı sanırım elektronik eşyalara harcıyorum.
airfry dünyanın en gereksiz mutfak ürünü ..

Elin yenisi bitmez diye boşuna dememişler israf günahtır

• Beğen
Tepkiler: ne
Gerçekten ihtiyacım varsa işimi kolaylastircaksa alırım illaki ama sırf birileriyle iddialasmak için kesinlikle almam günümüzde malesef çoğu gereksiz eşya onda var bende neden olmasın düşüncesiyle alınıyor en azından benim şahit olduklarım öyle

Ben de sadece powerbank alıyorum bitane alıyorum kutusunu açıp o gün deniyorum kalıyor tekrar aylar sonra alıyorum evde var 10 tane Powerbank

Her çıkanı almak gibi çılgınlıklarım yok ama ipad alasım var.

Teknolojik urunlere degil de retro vintage esyalara takintim var.
Vhs kaset , eski cizgiroman , figur yada dvd film koleksiyonum var.
Gordumu alirim..

bende kitap, defter, dergi, heykel, tütsü falan takılıyorum öyle
yine kitap alma perilerim geldi, delircem

Ben bir şey satın almaya karar verdiğimde, satın alacağım herhangi bir marka kafamda belirli olsa bile önüme konan ürün seçeneği fazla oluyor. Dolayısıyla seçenekler arasından bir tercihte bulunmak için biraz daha düşünmeye karar veriyorum. Kafa yorma mevzusu böyle böyle uzayınca da çoğu zaman satın alma motivasyonumu yitiriyorum.

Geri