Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir trafik kuralı koysaydınız bu ne olurdu ??
Öyle demeyin ya kadınlardan kötü kullanan erkekler de var ^^. Bence en önemli kural amacına uygun kullanmak olmalı.. Saçma sapan şeyler yapan çok araçlarla.
Duz yolda sag onceliginin kaldirilmasini isterdim, arkadas duz yoldayim yol benim gidiyoruz 50-70 arasi sagdan araba cikiyor yavasliyoruz duruyorz cok sacma o beklesin alla alla.
Ayrica bazi kadinlari erkeklere bin basar : ) kadinlar araba surmesin mis mis:T:
Yeni arabalarıyla sol şeritleri kendilerine ait sanarak önündekini sıkıştıran ve aşırı hız yapan sorumsuz pisliklerin ehliyetlerine 3 ay el konulması gayet iyi olurdu.
Araçlarında ön ve arkasına kayıt yapan kamera zorunlu olsa trafikte hissedilir rahatlama olabilir.
Makas atanların,yol babasınınmış gibi gidenlerin,refleks namına birşeyi kalmamış 70-80 yaşındaki büyüklerimin trafikten acilen men edilmesini sağlayacak bi yasa-kural getirirdim.