Yeni bir trafik kuralı koysaydınız bu ne olurdu ??

Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir trafik kuralı koysaydınız bu ne olurdu ??

Öyle demeyin ya kadınlardan kötü kullanan erkekler de var ^^. Bence en önemli kural amacına uygun kullanmak olmalı.. Saçma sapan şeyler yapan çok araçlarla.

Erkekler trafiğe çıkamasın ama adam-lar çıkabilir.

şahinler trafikten men edilsin:D
kadınlara geçiş üstünlüğü verilsin. ;p

Karşıdan karşıya geçmek isteyen engellilere yol hakkı sınırsız olsun!

Duz yolda sag onceliginin kaldirilmasini isterdim, arkadas duz yoldayim yol benim gidiyoruz 50-70 arasi sagdan araba cikiyor yavasliyoruz duruyorz cok sacma o beklesin alla alla.

Ayrica bazi kadinlari erkeklere bin basar : ) kadinlar araba surmesin mis mis:T:

ayılığın lüzumu yok diye bir tabela döşerdim. motorlu sürücülere levye serbest derdim.

trafikte geçiş üstünlüğüne sahip araçlara bayanlarıda eklerdim :T:

Sinyal vermeyenlerin ceza almasını çok isterdim.
hem sürücüler,hemde yayalar için sıkıntılı bir durum.
ben basıyorum küfürü rahatlıyorum..

Yeni arabalarıyla sol şeritleri kendilerine ait sanarak önündekini sıkıştıran ve aşırı hız yapan sorumsuz pisliklerin ehliyetlerine 3 ay el konulması gayet iyi olurdu.
Araçlarında ön ve arkasına kayıt yapan kamera zorunlu olsa trafikte hissedilir rahatlama olabilir.

Korna resmi küfür dili ilan edilsin. 5 saniyeden sonrasına levye hakkı tanınsın.

Bayanlar için : Aynalar makyaj tazelemek için değildir ! Makyaj tazelemek yasaktır.

Erkekler için : Bayan sürücüleri trafikte sıkıştırmak , asılmak, sözle taciz etmek yasaktır !

Belli bir yaştan sonra trafikten çekilme

Hatalı sollama yapanlara en ağır ceza

Makas atanların,yol babasınınmış gibi gidenlerin,refleks namına birşeyi kalmamış 70-80 yaşındaki büyüklerimin trafikten acilen men edilmesini sağlayacak bi yasa-kural getirirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri