Yeni bir güne nasıl başlıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1256 gün önce görüldü

böyle başlıyorum, feriha gibi kapatıyorum…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
dogdu gunesim diyen cocuk gibi

Önce uyanıyorum, çalan alarmı erteliyorum, 5 dakika sonra çalan alarmı tekrar erteliyorum, 5 dk sonra çalan alarmı tekrar erteliyorum, yataktan çıkıyorum, dışarı bakıyorum, karanlık. Doğmamış henüz güneşim.
tuvalete gidiyorum, elimi yüzümü yıkadıktan sonra koşturarak banyodan çıkıyorum 5 dk önce erteledğim alarm çalıyor çünkü. Onu kapatıyorum.
geri banyoya gidiyorum, dişimi fırçalıyorum.
ve parti başlasın.

Olumsuz başlıyorum çünkü kış ve bu beni ekside başlatıyor ama yeşil çay içerken kahvaltı yaparken modumu yakalıyorum

Uyanır uyanmaz saate bakarım. Genelde aynı saatte uyanırım. Bazen genelin dışına çıktığım olur. Bu nedenle önce saate bakarım ve geç uyanmamışsam biraz daha yatarım.

Forumun yüzde 95’ i müslüman ama görüyorum ki kimse sabah namazına kalkmıyor.
sırat köprüsündeyken de dersiniz “doğdu güneşim”

uyanıyorum işte sabah sabah....geri uykum gelsin diye izlediğim dizi ve ya filmi devam ettiriyorummm 11 de uyanıp debeleniyorum sonra kahvaltı vs...napcam başka...bide çok gergin ve gıcık oluyorum

Ben başlamıyorum . Gün kendi başlıyor:(

Siverek başlayabilirdim lakin ben Urfalı değilim o yüzden söverek başlıyorum, işin ilginç tarafıdır ki, ben günü kapatırken de söverek kapatıyorum. Arkadaşlar böyle akşamüstünün " " siz koyasınız. Sıkmayın canınızı size bir şey olmasın.

Öyle yeni gün motivasyonu, çok güzel bir gün, yok harikayım, yok pencereyi aç rüzgarı yüzüne al, güneşi sırtına al filan... Yok abi öyle şeyler yok.

Geri