Yeni Bir Galaxy Note 3 Daha

Konu sahibi son olarak 3773 gün önce görüldü
Note 3 candır. Daha doğrusu bu akıllı telefon piyasasının Samsung babasıdır.

Iphone güzel telefon ama ; Telefonu biraz inceltip, biraz da hafifleştirmekten başka yaptıkları öyle aman aman bir değişim olmuyor. Genelde insanlara 2000 tl ve üzerini çok güzel bir şekilde kitliyorlar.

Note 3 alın teknoloji neymiş görün ;)

Gittim ve aldim:p
ama gmailim yuzunden henuz kullanamadim:(

S3 te ki gmailim den cikis yapip note3 ten giris yapipyorum eslesmiyor:(

Bende almayı düşünüyorum bunu yazılanları okudum herkes çok memnun sanırım

Gittim ve aldim:p
ama gmailim yuzunden henuz kullanamadim:(

S3 te ki gmailim den cikis yapip note3 ten giris yapipyorum eslesmiyor:(

Çift adımlı telefon doğrulaması kullanıyor musun ?

Az önce kurdum ben de gmailimi telefona

KlGDAB.jpg

Trabzonspor

ben telefonu aldim hatti taktim uygulama indirecegim play store haliyle sifre ve mail istiyor
yaziyorum eslesmiyor diyor.
neyse s3 ten girip sifremi degistirdim acaba yanlis mi hatirliyorum diye
yine denedim yine olmadi

Yine hattimi s3 e taktim bu kez oturun acma onayi vs dedi.

sence gmailimi degistirmeli miyim?

Instagram facebook twitter ve foursquare sifrelerimi hatirliyorum ama uygulama indiremedikten sonra bir ise yaramiyor

Hayir kullanmadim hic sence ise yarar mi telefon cantamda duruyor iki gundur:(

Nasıl işe yarar mı :D Ben bütün işlerimi bu telefondan görüyorum.Note 3 asla pişmanlık değil.Çok kaliteli bir ürün.

Eşleştirme ekranında aldığın hatayı ekran görütüsü olarak atarsan ya da yazarsan yardımcı olabilirim.

Edit: Gmaili değiştirerek dene bakalım.Eğer olursa senin mailde sıkıntı var demektir.

Nasıl işe yarar mı :D Ben bütün işlerimi bu telefondan görüyorum.Note 3 asla pişmanlık değil.Çok kaliteli bir ürün.

Eşleştirme ekranında aldığın hatayı ekran görütüsü olarak atarsan ya da yazarsan yardımcı olabilirim.

Aksam yardimci olabilir misin bana ?
Su an disardayim da.
Evet gordum muthis bir telefon ayrica cok hafif tablet almayi dusunurken note3 aldim:p

Aksam yarsimci olabilir misin bana ?
Su an disardayim da.
Evet gordum muthis bir telefon ayrica cok hafif tablet almayi dusunurken note3 aldim:p

Olurum tabi.Note 3'ten önce 2 vardı ondan da müthiş haz alıyordum kullanırken.Samsung Note serisini harika yapıyor.

Geri