Yeni Bir Galaxy Note 3 Daha

Konu sahibi son olarak 3773 gün önce görüldü
note3dede arayıp mesajlaşıcam nete giricem oyun oynıcam başka telefondada aynısını yapıcam,o kadar para vermem yani :D

Cuma gunu aliyim size izlenimlerimi anlatacagim.p umarim sarji uzun dayanir:(

iPhone 5S ve Note 3 arasındayım.
Cuma veya cumartesi ikisinden birini almış olucam.
Tavsiyeye açığım şahsen.

Bizim tercihimiz her zaman Note 3 ten yana :D
Hocam şimdi ben iPhone 5 kullanıyordum zaten,cumartesi gecesi kendisi infilak etti resmen.
Zaten baktım 5S'e de,sanırım ayrıntıları dışında sadece parmak izi tanıma sistemi getirmişler.
Note 3 kullanan varsa bir anlatsın diye yazdım buraya. :p
Bi de şey,şu 'gear' dediklerini de veriyorlar mı yanında?

Hocam şimdi ben iPhone 5 kullanıyordum zaten,cumartesi gecesi kendisi infilak etti resmen.
Zaten baktım 5S'e de,sanırım ayrıntıları dışında sadece parmak izi tanıma sistemi getirmişler.
Note 3 kullanan varsa bir anlatsın diye yazdım buraya. :p
Bi de şey,şu 'gear' dediklerini de veriyorlar mı yanında?

Ben Note 2 kullanıyorum o yüzden Note 3 farklarını fazla bilmiyorum Maria Puder Note 3 alıcaktı ona sormak lazım :D Birde Arda abim denemiş onunda Note 3 hakkında tecrübesi mevcut :D

Daha almadın mı Maria Puder ben aldın sanıyordum :D Valla sana uyup ne iyi etmişim diyorum büyük ekran daha bir iyiymiş hakikaten çok rahat yazabiliyorum =) @Henry Chinaski kesinlikle Note 3 almalısın :D

Dokunmatik özürlüyüm,büyük ekranda klavye dağılımı çok önemli oluyor benim için.
Bi de çok büyük gibi duruyor,nasıl cebe sığdırıcam ben onu? :D

Dokunmatik özürlüyüm,büyük ekranda klavye dağılımı çok önemli oluyor benim için.
Bi de çok büyük gibi duruyor,nasıl cebe sığdırıcam ben onu? :D

Samsungun klavye konusunda bende öyleydim Maria Puder bana almadan önce yardımcı oldu sağ olsun o yüzden sende kolay kullanırsın zaten iphoneye göre klavyesi daha büyük olucak cebe sığdırmaya gelince orasını sen düşüncen gerçekten boyutu büyük ben ceket cebine koyduğum için sorun olmuyor ama pantolon cebine sokmak sıkıntı olabilir sende :D

Sertan bizim cantamiz var o yuzden rahatim.p
Ayrica samsung un klavyesi iphone dan daha buyuk

Sekil a su an cep ten yaziyorum.p

Geri