Yeni Bir Galaxy Note 3 Daha

Konu sahibi son olarak 3772 gün önce görüldü
Samsung, önce İngiltere'de, ardından tüm Avrupa'da ve kendi evi Güney Kore'de, pembe Samsung Galaxy Note 3 modelini piyasaya sürüyor. Pembe modelde de, arka kapak deri görünümlü plastikten imal edilmiş. Ayrıca dokunmatik ekran kalemi de yine pembe renkte geliyor.

Bu modeli kendi ülkesi Güney Kore'de satışa sunmayı düşünmeyen Samsung, Güney Koreli genç kızlardan tepki alınca, pembe Galaxy Note 3'ler Güney Kore'de de satışa çıktı. Özel pembe çantası ile beraber gelen telefonun teknik özellikleri ise normal Galaxy Note 3'ten farklı değil. 5.7 inç ekranı, 2.3 GHz işlemcisi ve 3 GB RAM'ı bulunuyor.

Şu ana dek 5 milyondan fazla Galaxy Note 3 sevkiyatı yapan Samsung, bakalım bu rakamı, pembe renkli modelle daha da yukarılara çekebilecek mi?

Dün Note 3' ü aldım biraz inceledim Note 2 ile karşılaştırdım da Note 2 den soğudum resmen telefon kullanmıyormuşum dedim kendime

Bunu duymaya ihtiyacim vardi evvettttt:p

Ben Note 2 kullanıyorum. Düne kadar teknoloji harikası diyordum ama Note 3 e baktıktan sonra cidden kullanmıyormuşum yani telefon filan kesinlikle bende alıcam yani :)

Kendin kazan kendin harca.

Benim sorumluluğum çok fazla olduğu için o dediğin kuralı kendime uygulayamıyorum canım :D

Maria Puder Samsung mu alayım yoksa iphone mii ?

Bu soruyu 5 6 ay önce bende Maria Pudere sormuştum kesinlikle Samsung almalısın :)

Dün Note 3' ü aldım biraz inceledim Note 2 ile karşılaştırdım da Note 2 den soğudum resmen telefon kullanmıyormuşum dedim kendime

Abi illaki dediğin gibidir de ben kendi adıma diyorum çok teknoloji meraklısı biri olmadığım için yetiyor bana bende inceledim çok güzel gerçekten :)

Geri