Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü
Belmin Söylemez filmlerinden en başarılı olanı bence.

20528171.jpg

Türkan Şoray'in "On (10) Kadin" filmini.

lupin sezon 3

ilk sezonda alınan o tat yok. ikinci sezon kadar da akışkan değil, daha ağır. yeni sezonun kapıları açılacak şekilde de bitirildi son bölüm. bekleyelim bakalım….

Galaksinin koruyucuları 3ü izledim. Çıkalı 78 ay olmuş benim yeni haberim oldu. İzledim hemen.

Culya Robert filmi gelmiş. Baya yaslanmis kadin. Ben beğendim.

blue eye samurai ve ragnarok. eye gayet iyi işlenmiş olsa da, ragnarok beklentilerden uzaktı. 3. sezonu çekmeseler daha iyiydi.

amazon prime'da invincible'ın 2. sezonunu izliyorum, ilk sezonki gibi muhteşem. benim nazarımda the boys ile birlikte şu an aktif olarak yayınlanan en heyecan verici dizi/animasyon. belki yeni sezonuyla house of the dragon buna rakip olabilir, çünkü orada da işler iyice çirkinleşecek. süper kahraman konseptine daha gerçekçi ve daha karanlık bir perspektiften bakmak isteyenler, kan ter göz yaşı görmekten hoşlananlar, şiddetin doğasını anlamak isteyenler, vicdan ve merhamet gibi diğer insani değerlerin sorgulanmasını sevenler mutlaka izlemeli.

Yine bir kadin, yine bir intikam hikayesi.
Kill Bill kadar olmasa da..cerezlik..

Blue eye Samurai

Bundan sonra gelen favori animasyonum.
Netflix'in aboneligini,bu gibi calismalar olmasa, iptal ederdim büyük bir ihtimal.

Fransiz Ihtilali arifesinde, asiller ve klise ile birlikcilik yapan vampirlere karsi savasan Belmont un hikayesi.
Castlevania yi izleyemedim..daha dogrusu bitiremedim..cok uzun..
Castlevania Nocturne izlenebilir,tadimlik,yormuyor,cerezlik etc pp.
Müzikleri ayri bir güzel.
Böyle animasyonlari seviyorum..
Blood of Zeus'u da bu minik listeme eklemek istiyorum.

the crown 6. sezonun yayinlanan son bolumlerini izledim ve muthisti. yapimci ve oyuncular basariliydi.
1702986397063.png

dubai bling 2. sezon da iyidi. insanlarin istedigini veriyor hani. dram, kaos, kavga, dedikodu, gereksiz olaylar ve sahtelik, sahtekarlik, cingene zenginciligi tarzi seyler ilginizi cekiyorsa, oylesine bir iki aksamlik izlemelik. the real housewives of beverly hills tarzi ''reality'' programlari sizi eglendiriyorsa, bunu da seversiniz. mona kattan, huda kattan'in kiz kardesi de katilmisti bu sezon.
1702986560523.png

Jamón Jamón (1992) filmini izledim. ulan bu film psikolojimi bozdu. ne aileyle izlenir, ne yalniz izlenir. midemi bulandirdi. oyuncular film cekimi esnasinda nasil ''biz n'apiyoruz ulan boyle.. ben eve gidecegim.'' demedi? yoksa dediler mi acaba? bilmiyorum. bu filmin anlami, sembolu, mesaji, kulturu veya bilmem neyi varsa bile, hepsine tukureyim. izlenmez. liselilerin amator film cekim zevki gibiydi.
1703073977507.png

ölümlü dünya 2"ye gittim.bugün, çok sevdim..ilk filmi de öyle
seviyorum oyuncularını

hahah muthisti. 8 bolumluk dizi. la casa de papel dizisini severek izlemis olanlar, bu diziyle cok mutlu olacak benim gibi. raquel ve alicia'yi tekrar gorebilmemiz de guzeldi. kadin polislerin bu operasyonu yonetmesi ayri guzeldi :d ya ben severek izledim. belki 10/10'luk dizi degildi, ama benim icin 11/10 puanlik diziydi. seviyorum. ozlemistik bazi karakterleri.
1704227461398.png

hafta sonu +1 günden kalanlar.

6DB8D1EC-E988-4115-960D-8AA0BBF04748.jpeg76AC5871-9FED-4E36-917F-04F67CC4CF0C.jpeg1C7183DB-B3F4-4C9C-BA65-B680AA17714C.jpegCD6ACA2D-566B-4F36-9375-F12C539CD50E.jpeg6526A473-794F-4B15-A66F-36494797E53C.jpeg

anatomy ve land en çok beğendiklerim oldu. oyunculara/konusuna bakınca fazla detaya gerek olmadığını düşünüyorum.
saltburn 2. parasite vakası. anlamsız yerleri olmasına rağmen sevdim. bir de açıkçası carey oynuyor diye izlemek istedim ama kamera önünde bulunma süresi 5 dakika bile yoktu, bildiğin gol yedik. ah eleştiri sayılmaz elbet.
the abandoned beğendiğim bir çin yapımı oldu, şaşırtıcıydı biraz. yabancı olduğum bir sinema, sevdim yine de.
red rooms güzel bir fransız filmi olmasına rağmen bir şeyin eksikliği vardı adı olmayan bir şey. evet o şey olsaydı çok daha iyi olabilirdi.
belki film arayan olur diye önden yorumlamak istedim. genel olarak hepsini sevdim, pişman etmediler.

Geri