Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
Syk Pike
Signe, Munchausen Sendromu. Korkutucu derecede hem de…

bu da tatli bir filmdi.
1696362908072.png

bu aralar ''el cuerpo en llamas'' izliyorum. 8 bolumluk mini-dizi, gercekten yasanmis. hatta bu hikayenin gercek belgeseli de var. onu da izleyecegim diziyi bitirdigimde. yani tatli bir anime filminden, karanlik hikayelere gecis yapma hizim 0,0007 saniye.
1696363205499.png

gercek rosa & albert <> rosa ve albert'i oynayan aktris/aktor
1696363248402.png

Çalışırken bir dizi bulup 8-9 sezonluk dizileri izlerdim 50 gündür evdeyim bir dizi seçemedim youtubeden mıktanıs balıkçılarını izliyorum :D

david beckham'in hayati ve kariyeriyle ilgili olan 4 bolumluk belgesel. futbolu pek umursamayan biri olarak, seve seve izledim. guzel bir aile. bazi kotu yasanmisliklarini es gecmisler belgeselde biraz, haklilar da. su an iyiler, guzeller, victoria ile yetistirdikleri cocuklari da iyi. iyi derken, hani harbi iyi. kalpleri ve huylari guzel ailecek.
1696841677334.png

bir de audrey hepburn'un belgeselini izledim. o kadar elegant, sade, ince ve kirilgan, ayni zamanda guclu ve savasci bir ruha sahip ki, o uzulunce uzuldum. hayattan ve insanlardan hic almadi, sadece verdi. cok guzelsin. gercek, ama gercek manada guzel bir insan.
1696864467405.png

Son düzenleme:

Ingiliz yapimi polisiyeler hep karanlik, mistik, heycan verici ve zekicedir.
Bu yapimi da bu kategorilere uygun buldum sahsen.
4 ayri dönemde,ayni öldürülen kisinin katilini bulmaya calisan 4 polisin ilginc hikayesi.
Zamanda yolculuk, semboller, bir komplo teorisi,godomanlarin para ve toplumu kontrol hirsi.
Zaman belki akabilir Heraklit in dedigi gibi ama, zaman zamanin icine de sivişabilir.

pms dönemime uygun bir film izledim; prestij meselesi. amazon prime üzerinden izleniyor. ben beğendim, duygusal bir top döneminde olmamdan kaynaklı da yer yer gözlerimin dolduğu itirafını da iliştireyim. başrollerin hepsi döktürmüşler. yanı sıra çok kaliteli konuk oyuncular da vardı. izlenir... hepimiiiizzz kardeşiiizz, bu öfkeeeğ ne diyeee aaayy.

Hırsızlık yaptığım tek konu Sjsjs

Do not Disturb

Cmylmz calismasi.
Aktarilmaya calisilan sosyal mesajini sevdim.

Insanlarin konusmalarinda,düsünürlerden alinti yapmalarina "dedikodu" demesine, yarim saat güldüm.
Demek ki dedim, tarihci ve filozoflar dedikodulardan ibaret.
Teknik olarak da hakli biliyor musunuz?

Geri