Yeni bir Dilan Polat vakası : Rabia Toprak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yeni bir Dilan Polat vakası daha... Kısa sürede 'başarı' öyküsü!

Bundan sadece 3 yıl önce, köy evinde ev hanımı olan ve malvarlığı bulunmayan Rabia Toprak adlı fenomen, Dilan Polat'tan sonra dikkatleri üzerine çekti!

2021 yılında Dubai ziyaretinden sonra büyük bir tekstil atölyesi kuran Rabia Toprak, kısa süre içerisinde miktarı hesaplanamayacak kadar malvarlığına sahip oldu.

Bu tarihten sonra gösterişli bir hayat süren Toprak, aldığı arabaları, ofisleri, dükkanları ve evleri sosyal medyada paylaşmaya başladı. Ancak Dilan Polat vakası patlak verince sosyal medyadaki gösterişli videolarını silmeye başladı!

Sıfırdan başlayıp 3 yıl içerisinde ultra zengin olayı başaran Toprak, Umre'ye gitti, namaz kılarken fotoğraflar paylaştı ve Dubai'de lüks tatiller yaptı. Ayrıca lüks araçlarıyla olan videolarını da sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

IMG_0954.jpeg
IMG_0957.jpeg

IMG_0959.jpeg

Kaynak : 23derece

bir de bu sektörde iyi paralar kazanılmıyor diye çekilenler.

Hepsi avel olamaz değil mi? Hani diyeceksiniz ki madem bi pisliğe bulaştın gizli gizli yaşasana.
Hepsi göze sokuyor , hepsi aptal mi yoksa çok sağlam güvendikleri birileri mi var? Hukuk ne haldeki meydan bu kadar boş bulunmuş, korku sıfır. Bu göze sokmalar sadece kuru bir aptallıkla, varoslukla açiklanamaz.
Nereden tutsan elinde kalıyor.

hepsinin kapalı peçeli olması ??
tonlarca var böyle mide bulandırıcı

Bir insanin tesetturlu veya tesettursuz olmasi yaptigi/isledigi sucu ve gayri ahlaki davranisi mesru gostermez.Basortusu takmak,gunumuzde artik dini bir yonelisten cok,bir aksesuar haline donusmus gibi gorunuyor.Din mefhumunu gozeterek ve inancinin geregi/gerekcesini kendine sadr kilarak,dini feraizlere uygun sekil de giyinenleri bu yorumumdan tenzih ederim.Lakin sucu sabit olan birisinin fiiliyatini degil de,giyinisini tenkid etmek bana etik gelmiyor.

Acikcasi ben olayin siyasi ayagini merak ediyorum.Bu tutuklananlar kukla,asil mesele kuklaci kim?

parayı bulanın
şekli şemali değişiyor

daha da aciklisi Türk vatandaşının çoğu devletin verdiği yardımlarla,bankaların verdiği promosyonlarla kara para akladi zaten.
bunlar hesabı sorulabilecegi için göz önünde olanlar.

Biliyorsun aslında ss olduğunu :)

İlk zamanlar mefkurem o yondeydi,lakin biraz tecessus edince,SS degil de bu olaylarin altindan BinbirAli'nin oglunun cikabilecegini dusunuyorum.SS SBK holding mevzusundan kaldiracagini kaldirdi.Tabi ihtimaller dairesinde,paspas altindan cikmasi muhtemel.

twitter'da anadolualbum hesabı var. sobalı ev, yer sofrası övüyor sürekli. bu işlere bulaştığı iddia olunan kişiler bu hesaba baksın. böyle tam fakir izlenimi alamıyoruz.

Piyasada bu kadar para dönüyor ve hiç bir kuruşu bana bulaşmıyor. Şansa bakın.
Sonradan görme bunlar. Varlıklıların böyle paylaşımını asla göremezsiniz.

G..t korkusu ama too late... radara girdiler bi kere. Influencer altindada ne oldugu belli olmiyanlar ne $ oynuyor. Hepsi arastirilip derhal gereken yapilmali

Candan kardeşlerde tutuklandı aynı koğuşa düşen insanlara Allah sabır versin küsmüş dudağını büzmüş aman aman kıyamam :(

1700464161653.png

Geri